Excelenta Operationala

Excelenta Operationala
Paragraphs

Titlu
Imbunatatirea continua sta la baza a tot ceea ce facem

Content

Cautarea continua de oportunitati de imbunatatire​ este ceea ce facem zi de zi in FrieslandCampina.  Cu o mentalitate de imbunatatire, profesionistii nostri in Excelenta Operationala  contribuie la optimizarea proceselor noastre, dar si la crearea unui mediu de imbunatatire continua. In fabricile noastre, siguranta si imbunatatirea continua sunt extrem de importante. Executam sute de inovatii tehnice si de produs, cu o valoare de peste o jumatate de miliard Euro in fiecare an.

Pentru a contribui la o lume mai buna, ne reducem emisile de CO2 prin folosirea de energie verde. Ambitia noastra este ca fabricile si birourile noastre sa ajunga sa  functioneze 100% cu energie verde. Mai mult, ne imbunatatim consumul de energie si apa cu 2% in fiecare an. Daca lucrezi in  Excelenta Operationala  in cadrul   FrieslandCampina vei contribui la atingerea obiectivelor de siguranta si sustenabilitate prin activitatea zilnica.

Activitatea in cadrul Excelentei Operationale inseamna

  • Cresterea productivitatii si reducerea pierderilor
  • Imbunatatirea proceselor in fiecare zi
  • Managementul schimbarii este a doua ta natura
  • Colaborarea este esentiala 
Estée Peeters

Titlu
Operatiuni de Clasa Mondiala

Content

Procesam 10 miliarde litri de lapte intr-o varietate larga de produse.. Din complexitatea lantului de activitati si varietatea proceselor de productie rezulta nenumarate oportunitati de imbunatatire. Lucrand in Excelenta Operationala vei sustine fabricile noastre in optimizarea rezultatelor lor zilnice. Echipele nostre de  Excelenta Operationala implementeaza programul WCOM Reloaded, de imbunatatire continua, cunoscut si sub denumirea Operatiuni de Clasa Mondiala. Acest program transformational este implementat in fabricile noaste la nivel global.

Titlu
#JoburiCareConteaza in cadrul Excelentei Operationale

Content

FrieslandCampina angajeaza profesionisti in Excelenta Operationala cu diferite specializari. Variind de la Manageri de  Imbunatatire Continua la Ingineri de Proces, Coordonatori de Excelenta Operationala sau Experti in Siguranta, Sanatate si Mediu. 

Gaseste domeniul tau

Comercial & Dezvoltarea Afacerii

Cercetare& Dezvoltare , Vanzari & Marketing
Commercial & Business Development

Management general si de proiect

Management de Proiect , Management General
Management general si de proiect

Operatiuni, Tehnologie si Siguranta in munca

Inginerie & Tehnologie , Operatiuni & Productie , Excelenta Operationala , Calitate, Siguranta, Sanatate & Mediu
Operations, Technology & Safety

Servicii de suport

Comunicare, Financiar, Resurse umane , IT & Digital, Juridic, Achizitii
Supporting Services

Supply Chain & Logistica

Supply Chain & Logistica
Supply Chain & Logistics