Executivi/ Management

Foloseste-ti aptitudinile intr-o companie cu o misiune si un sens valoros
Hein Schumacher, CEO FrieslandCampina
Paragraphs

Titlu
Liderii nostri ne inspira pentru a merge la urmatorul nivel

Conţinut

In calitate de Manager cu experienta, actionezi cu autenticitate, inspirandu-i pe cei din jur, facilitand dezvoltarea oamenilor, a echipelor si a business-ului. Esti un model de urmat care intruchipeaza scopul companiei noastre “Nourishing by Nature”.

Creezi conditii potrivite pentru  performanta prin acordarea nivelului de autonomie potrivit fiecaruia

Pentru a ne conduce operatiunile, apelam la energia si expertiza acelor profesionisti dornici de impact, autonomie si abordare  antreprenoriala in cadrul unei companii internationale de dimensiuni importante, care modeleaza proactiv piata bunurilor de larg consum (FMCG).

Ai o curiozitate innascuta, mereu gandind deschis si creativ pentru a imbunatati modurile de lucru in timp ce contribui la atingerea obiectivelor noastre comune.

Si trebuie sa ai forta si integritatea de a accepta responsabilitatea alocata pentru realizarea initiativelor noastre prioritare. Cautam liderii si leadership-ul care sa ne poarte catre urmatorul nivel de performanta.

Dam putere si autonomie celor care sunt inovatori

Directorul Global pe aria Comerciala, Aniruddha Kusurkar, vorbeste in acest interviu despre inovatie, orizonturi si intraprenoriat in cadrul programului nostru de “Milkubator”

Reperele noastre Globale

23,783

Angajati la nivel global

38

Tari

16,995

Membri fermieri

>100

de tari catre care exportam

94%

energie verde in locatiile cu Productie

11.1

miliarde Eur venit net