Profesionisti

Descopera-ti potentialul maxim!
Profesionisti
Paragraphs

Titlu
In calitate de profesionist, iti poti descoperi potentialul maxim alaturi de noi

Conţinut

Ceea ce ne face sa iesim cu adevarat in evidenta sunt angajatii nostri extraordinari, pasionati sa livreze rezultate si sa initieze schimbarea. Diversitatea oamenilor nostri, entuziasmul lor individual si angajamentul colectiv de a contura viitorul industriei de lactate face din FrieslandCampina un loc special unde sa iti doresti sa lucrezi.

Te poti dezvolta in directia pe care ti-o doresti

Scopul nostru este sa inspiram fiecare roman sa isi imbunatateasca viata prin adaugarea in alimentatia zilnica a unui strop de produse lactate nutritive, sanatoase, autentice si pure, pentru generatia prezenta dar si pentru generatiile viitoare. Profesionistii nostri sunt intotdeauna deschisi sa faca fata provocarilor si sa provoace continuu modul in care lucram. Acestora li se ofera un nivel ridicat de responsabilitate, inclusiv autonomie si sunt dornici sa isi descopere potentialul lor si al companiei noastre la cotele cele mai inalte.

FrieslandCampina este o platforma in care te poti dezvolta in directia dorita, cultivandu-ti creativitatea si modurile inovatoare de lucru. Te invitam sa te alaturi calatoriei noastre!

Ce m-a surprins cel mai tare?

‘Sunt bucuroasa sa fac parte din echipa de Consumer Marketing a FrieslandCampina Romania! E o companie in care sunt incurajate ownership-ul si orientarea catre consumator. Apreciez modelul de lucru bazat pe punctele forte ale fiecaruia, cu ajutorul caruia in ultimii ani am reusit sa cresc si sa ma dezvolt la nivelul dorit. Sunt motivata atat de echipa profesionista si oamenii deosebiti, dar si de placerea de a lucra pentru unul din cele mai puternice si frumoase brand-uri romanesti: Napolact. Teodora Tunsu – Senior Brand Manager

Estée Peeters, Manager Continuous Improvement

Iata un exemplu de cum un fost cadru militar a ajuns sa lucreze in FrieslandCampina

Sunt responsabil de armonizarea a 3000 de proiecte. O pozitie care presupune leadership, gandire strategica si expertiza analitica – Erik Gort – Manager Global Portofoliu proiecte

The story of Erik Gort

Cum poti aplica

Cum sa aplici la FrieslandCampina in perioada COVID 19

Mai ales acum, In timpul COVID-19 FrieslandCampina joaca un rol vital in industria alimentara. Am adaptat procesele noastre de recrutare la situatia actuala, in care majoritatea interviurilor au loc online prin interviuri video. Pentru a avea un interviu de succes, este important sa te pregatesti. Am creat #10 sfaturi pentru a va ajuta sa aveti un interviu video perfect. 

Finance employee

Disciplinele disponibile in FrieslandCampina

Comercial & Dezvoltarea Afacerii

Cercetare& Dezvoltare , Vanzari & Marketing
Commercial & Business Development

Management general si de proiect

Management de Proiect , Management General
Management general si de proiect

Operatiuni, Tehnologie si Siguranta in munca

Inginerie & Tehnologie , Operatiuni & Productie , Excelenta Operationala , Calitate, Siguranta, Sanatate & Mediu
Operations, Technology & Safety

Servicii de suport

Comunicare, Financiar, Resurse umane , IT & Digital, Juridic, Achizitii
Supporting Services

Supply Chain & Logistica

Supply Chain & Logistica
Supply Chain & Logistics