Professional

Haal het beste uit jezelf
Professionals at work
Paragrafen

Titel
Haal het beste uit jezelf als professional

Inhoud

Wat ons onderscheidt zijn onze werknemers, gepassioneerd om het beste resultaat te leveren en continu te verbeteren. Onze diversitieit aan mensen, hun enthousiasme en hun collectieve inzet om de toekomst van zuivel te vormen, maakt FrieslandCampina een bijzondere plek om te werken.   

Je kunt groeien in de richting die jij voor ogen hebt 

Het is ons doel om de kwaliteit van de voeding over de gehele wereld te verbeteren. Niet alleen nu, maar ook voor toekomstige generaties. Onze professionals zijn altijd bereid kritisch te kijken naar bestaande processen. Zij hebben een belangrijke verantwoordelijkheid en zijn vastberaden het hoogst haalbare te bereiken.  

Je ontwikkelt je bij FrieslandCampina in de richting die jij graag wilt. Hier helpen wij je graag bij. Word jij onze nieuwe collega?

Wat verraste me het meest toen ik hier kwam werken?

“Hoe een multinational met locaties over de gehele wereld toch zo warm en vriendelijk aan kan voelen. Ondanks dat we een grote verantwoordelijkheid en uitdagende doelstellingen hebben bij FrieslandCampina, is de sfeer altijd goed. We blijven elkaar uitdagen om tot het uiterste te gaan!” – Estée Peeters, Manager Continuous Improvement  

Estée Peeters

Betere toegang tot voeding met Milky Pap

“We nemen onze rol in het bieden van nutriëntrijke voeding voor iedereen erg serieus.” Gloria, Brand Manager in Nigeria, is gepassioneerd by nature. Hoe gebruikt ze deze drijfveer in haar werk?

Gloria

Sollicitatieproces

Solliciteren tijdens Corona bij FrieslandCampina

Zeker tijdens Corona wordt duidelijk dat FrieslandCampina een vitale rol speelt in de voedingsindustrie. Echter veel van onze recruiters en managers werken vanuit huis. We hebben in deze periode daarom ons recruiment proces aangepast. Veel van de interviews zullen online plaatsvinden. Om je goed voor te bereiden, hebben we #10 tips voor een perfect online interview. 

Finance employee

Vind jouw discipline

Commercial & Business Development

Research & Development , Sales & Marketing
Commercial & Business Development

Operations, Technology & Safety

Engineering & Technology , Operations & Manufacturing, Performance Excellence , Quality, Safety, Health & Environment
Operations, Technology & Safety

Project & General Management

Project Management , General Management
Project & General Management

Supply Chain & Logistics

Supply Chain & Logistics
Supporting Services

Supporting Services

Communicatie, Finance , Human Resources, IT & Digital, Legal, Procurement
Supporting Services Belgium