Cultura noastra

Nu putem face o lume mai buna singuri, dar putem face lucruri care conteaza impreuna
Cultura noastra
Paragraphs

Titlu
Tu si FrieslandCampina

Conţinut

Pretuim oamenii talentati din orice domeniu, dornici sa contribuie la ceva mai mare decat ei insisi. Toti cei 23.816 angajati ai nostri au o motivatie puternica de a lucra la lucruri care conteaza si de a lua decizii care cresc impactul organizatiei noastre.

Avem incredere ca tu si cunostintele tale veti contribui substantial.

Suntem convinsi ca toata lumea influenteaza rezultatele companiei si realizarea scopului nostru " Nourishing by Nature", furnizand o nutritie mai buna pentru lume.

Sa facem lucrurile care conteaza!

Suntem mai mult decat laptele si mai mult decat o bucata de branza. Mai mult decat un ingredient. In fiecare zi FrieslandCampina imbunatateste semnificativ vietile a milioane de oameni. Prin crearea de produse de inalta calitate, care ne ajuta pe toti sa ramanem sanatosi.

Cand tu cresti, noi crestem

Colaboreaza cu colegii intr-un mediu international. Vei simti ca avem incredere in tine si ca ai liberate de actiune. Accepta provocarea de a lucra intr-o cultura organizationala determinata sa ofere cele mai bune rezultate pentru clientii nostri

When You Grow We Grow

Titlu
Dezvoltarea ta personala este considerata de mare importanta

Conţinut

Te ajutam sa te dezvolti in directia dorita. Depinde de tine cum vrei sa-ti modelezi propria cariera. Trainingurile si programele noastre de dezvoltare creeaza un mediu in care iti poti accelera invatarea si te poti dezvolta continuu. Impreuna devenim un pic mai buni pe zi ce trece.

Afla mai multe despre ceea ce oferim stagiarilor, trainee-lor, specialistilor si managerilor executivi.