Resurse umane

Resurse umane
Paragraphs

Titlu
Concentrarea pe o experienta de exceptie

Conţinut

Ne bazam pe o transformare a disciplinei de Resurse Umane. Am incorporat un nou model operational de RU, in care ne concentram permanent pe o experienta de exceptie atat pentru angajatii actuali cat si pentru potentialii colegi.

In calitate de membru al echipei de resurse umane, veti contribui la consolidarea nucleului organizatiei noastre, deoarece oamenii nostri sunt cel mai valoros activ pe care il avem.

Cei 23.816 angajati ai nostri fac diferenta si contribuie la succesul nostru pe termen lung. Prin urmare, ne propunem sa cream un mediu de lucru in care angajatii sa se simta in siguranta si apreciati, si in care sa fie implicati. Scopul nostru creeaza  focus si inspira pe toata lumea sa actioneze folosindu-si abilitatile la cele mai inalte cote. Ca membru al echipei de resurse umane joci un rol important pentru a stabili acest lucru.

Crestere si autonomie

Mizam foarte mult pe dezvoltarea oamenilor. Sunt foarte multe exemple de colegi care au schimbat roluri. Este o companie in care cresti si inveti continuu prin prisma proiectelor si autonomiei pe care o oferim” Alexandra David – Director Resurse Umane

 

HR Romania

Titlu
Structura Disciplinei de Resurse umane

Conţinut
 • Organizatia de HR Business Partners 
  Partenerii nostri de business din HR  faciliteaza dezvoltarea managerilor si a liderilor nostri, ii sprijina si echipeaza pentru ca acestia, la randul lor, sa poata asigura suportul angajatilor nostri in a atinge performanta in rolul lor.
 • Centrul global de servicii de Resurse Umane 
  Centrul Global asigura servicii legate de activitatea tranzactionala si administrativa de Resurse Umane.   
 • Centrul global de Expertiza
  In Centrele noastre de Expertiza, specialistii dezvolta politici si programe pentru a atrage, dezvolta si a retine angajatii talentati. 
 • Echipele multidiciplinare de proiecte  
  Echipele multidisciplinare de proiecte sunt punctul de conexiune  intre partenerii de business din HR (HRBP), Centrul de servicii si Centrele de Expertiza. Ei executa si imbunatatesc continuu experienta angajatilor, candidatilor si a organizatiilor.

 

 

Gaseste-ti disciplina!