Operatiuni & Productie

Operatiuni & Productie
Paragraphs

Titlu
Rolul tau in Supply chain

Conţinut

Procesam 10 miliarde litri de lapte anual intr-o varietate de produse. Detinem propriul lant de supply chain: de la firul ierbii pana in paharul de lapte, « from grass to glass ». De la colectarea laptelui, la fabricarea produselor noastre si distribuirea lor catre clienti.

Furnizarea de alimente pentru populatia in crestere este o provocare imensa. In acelasi timp, trebuie sa asiguram un echilibru profitabil intre achizitia laptelui de la fermieri si cererea de produse de la clienti. Fiecare pas din Supply Chain este vital pentru succesul intregului lant si succesul FrieslandCampina. Impreuna oferim siguranta, calitatea si imbunatatirea continua a proceselor noastre.   

In zona de Operatiuni & Productie ai posibilitatea sa lucrezi de exemplu ca Operator Productie, Manager de Productie, Team Leader sau Specialist Ambalare. Fiecare rol este necesar in asigurarea continuitatii functionarii fabricii.

Pasionat de ambalare sustenabila

“Trebuie sa ne asiguram ca ambalajele noastre nu dauneaza mediului inconjurator si, in acelasi timp, previn irosirea  produselor. Incercam sa gasim noi modalitati de a utiliza ambalaje mai putine si mai sustenabile” – Melissa Smeets, Manager Dezvoltare Ambalaje

Melissa Smeets

“Fiecare zi este diferita la FrieslandCampina”

Willem lucreaza in una din cele mai mari fabrici de branza din Europa. In rolul de Team Leader este responsabil de coordonarea echipei, asigurand siguranta acestora, planificarea resurselor umane si sprijinul acolo unde este necesar.

Willem Abma

Gaseste domeniul tau

Comercial & Dezvoltarea Afacerii

Cercetare& Dezvoltare , Vanzari & Marketing
Commercial & Business Development

Management general si de proiect

Management de Proiect , Management General
Management general si de proiect

Operatiuni, Tehnologie si Siguranta in munca

Inginerie & Tehnologie , Operatiuni & Productie , Excelenta Operationala , Calitate, Siguranta, Sanatate & Mediu
Operations, Technology & Safety

Servicii de suport

Comunicare, Financiar, Resurse umane , IT & Digital, Juridic, Achizitii
Supporting Services

Supply Chain & Logistica

Supply Chain & Logistica
Supply Chain & Logistics