Operations & Manufacturing

Operations colleagues
Paragrafen

Titel
Jouw rol in onze supply chain

Inhoud

Wij bezitten de gehele supply chain: van gras tot glas. Van het melken van de koeien tot aan het produceren van onze producten en het distribueren naar onze klanten.  

De groeiende wereldpopulatie van gezonde voeding voorzien is een grote uitdaging. Wij streven ernaar meer mensen te kunnen voorzien, met minder verspilling. Tegelijkertijd moeten we zorgen voor een winstgevende balans tussen de aanvoer van melk door onze melkveehouders en de vraag van onze consumenten. Iedere stap in onze supply chain is essentieel voor het succes van de gehele keten en van FrieslandCampina als bedrijf. Samen zorgen we voor veiligheid, kwaiteit en continue verbetering van onze processen.  

Binnen Operations & Manufacturing kun je bijvoorbeeld werken als operator, productiemanager, teamleider of als packaging specialist. Allen verantwoordelijk om onze fabrieken draaiende te houden.

Vanuit vertrouwen kunnen we bouwen

“Mijn rol als productieleider brengt veel people management, snelle besluitvorming en samenwerking met verschillende afdelingen met zich mee. Het leukste aan deze rol is de combinatie van zowel de dynamiek van mensen, als het leren over de technische inhoud van het productieproces en waar hierin verbeteringen liggen." 

Suus - betrouwbaar by nature

Elke dag is anders

Willem werkt in een van de grootste kaasfabrieken van Europa. Als Productie Team Leider is hij verantwoordelijk voor het managen van zijn team, waarborgen van hun veiligheid, personeelsplanning en ondersteunt als er problemen zijn.

Vind jouw discipline

Commercial & Business Development

Research & Development , Sales & Marketing
Commercial & Business Development

Operations, Technology & Safety

Engineering & Technology , Operations & Manufacturing, Performance Excellence , Quality, Safety, Health & Environment
Operations, Technology & Safety

Project & General Management

Project Management , General Management
Project & General Management

Supply Chain & Logistics

Supply Chain & Logistics
Supporting Services

Supporting Services

Communicatie, Finance , Human Resources, IT & Digital, Legal, Procurement
Supporting Services Belgium