Management de Proiect

Management de Proiect
Paragraphs

Titlu
Pregatind FrieslandCampina pentru viitor

Content

Pentru ca FrieslandCampina sa se dezvolte si sa ne realizam ambitiile strategice stabilite “Scopul Nostru - Planul Nostru”, a fost nevoie sa asiguram continuitatea operatiunilor zilnice dar si sa ne transformam cu ajutorul diferitelor proiecte si programe. Managemenul de Proiect este despre “schimbarea afacerii”. Complexitatea proiectelor poate varia, dar vor avea intotdeauna un rol esential in planificarea si urmarirea bugetelor si a calitatii, precum si in managementul riscului si a partilor implicate

Managementul de Proiect adauga valoare conectand toate elementele

In rolul de Manager de Proiect exista o gama larga de posibilitati unde poti adauga valoare. Aceasta poate fi in zona de Comunicare, IT, Inovatie sau in cadrul organizatiei de Supply Chain. Complexitatea intervine in gestionarea mai multor proiecte simultan.

Titlu
Investeste, Inoveaza si continua sa produci

Content

Cum se schimba motorul unui vehicul care este in functiune? Cu alte cuvinte, cum sa continuam procesele noastre in timp ce inovam? Schimbarea infrastructurii actuale, mentinand in acelasi timp nivelul de productie, necesita un talent organizational imbinat cu o experienta tehnica. Pentru a gestiona cu succes aceste proiecte complexe, cautam Manageri de Proiect care sa gestioneze proiectele noastre din diferite locatii din jurul lumii. Proiectele variaza: de la construirea unor turnuri de uscare prin pulverizare, pana la finalizarea noilor linii de productie si ambalare. Acestea sunt proiecte si programe complexe, multidisciplinare, cu investitii intre 1 si 100 milioane Euro. Esti pregatit pentru aceasta provocare?

Gaseste domeniul tau

Comercial & Dezvoltarea Afacerii

Cercetare& Dezvoltare , Vanzari & Marketing
Commercial & Business Development

Management general si de proiect

Management de Proiect , Management General
Management general si de proiect

Operatiuni, Tehnologie si Siguranta in munca

Inginerie & Tehnologie , Operatiuni & Productie , Excelenta Operationala , Calitate, Siguranta, Sanatate & Mediu
Operations, Technology & Safety

Servicii de suport

Comunicare, Financiar, Resurse umane , IT & Digital, Juridic, Achizitii
Supporting Services

Supply Chain & Logistica

Supply Chain & Logistica
Supply Chain & Logistics