Juridic

Employees within legal
Paragraphs

Titlu
Furnizarea de solutii personalizate

Conţinut

Pentru o companie globala ca a noastra, este important sa ne desfasuram atat afacerile interne, cat si pe cele externe intr-un mod responsabil. Este important sa construim relatii cu partile implicate . Departamentul Juridic sprijina compania pe o gama larga de probleme prin furnizarea de solutii juridice personalizate si consiliere, in acelasi timp mentinand un echilibru continuu intre protectia juridica optima si interesele de afaceri.

Este important sa intelegem afacerea

"Intr-o zi, degust diferite inovatii ale produselor noastre in training-uri de produse si in alte zile redactez contracte pentru vanzarea acestora. Este foarte important sa intelegem cum functioneaza afacerea, pentru a identifica riscurile si pentru a traduce acest lucru intr-un contract. In acest fel, am invatat multe despre afacere si am lucrat impreuna cu multi colegi diferiti din diferite departamente." - Hanna Riemersma, Consilier Juridic

 

Hanna Riemersma

Titlu
Sarcini principale

Conţinut
  • Elaborarea si negocierea diverselor contracte, de la vanzari, achizitii si marketing la IP, outsourcing si proiecte complexe TIC/CAPEX, precum si evaluarea si atenuarea riscurilor juridice in diferite jurisdictii.
  • Asumarea responsabilitatii pentru conducerea si gestionarea aspectelor juridice ale achizitiilor, fuziunilor, asocierilor in participatie si cesionarilor la scala globala.
  • Asumarea responsabilitatii pentru gestionarea globala a creantelor si litigiilor, precum si pentru cazurile conexe.
  • Furnizarea de expertiza in situatii complexe in domeniile concurentei loiale, anti-mita/coruptie, protectia datelor si sanctiuni comerciale/controale ale exporturilor.
  • Asigurarea conducerii in procesele la nivelul intregii companii, menite sa asigure o buna conduita in afaceri, inclusiv dezvoltarea programelor si politicilor globale.

Gaseste-ti disciplina

Comercial & Dezvoltarea Afacerii

Cercetare& Dezvoltare , Vanzari & Marketing
Commercial & Business Development

Management general si de proiect

Management de Proiect , Management General
Management general si de proiect

Operatiuni, Tehnologie si Siguranta in munca

Inginerie & Tehnologie , Operatiuni & Productie , Excelenta Operationala , Calitate, Siguranta, Sanatate & Mediu
Operations, Technology & Safety

Servicii de suport

Comunicare, Financiar, Resurse umane , IT & Digital, Juridic, Achizitii
Supporting Services

Supply Chain & Logistica

Supply Chain & Logistica
Supply Chain & Logistics