Tapasztalattal rendelkező

Bontakoztasd ki a képességeidet
Professionals at work
Paragraphs

Cím
Tapasztalt munkavállalóként bizonyíthatod szakmai rátermettségedet

Tartalom

Kiváló munkavállalóink tesznek igazán egyedülállóvá minket; akik elkötelezettek az eredmények elérésében és a változások ösztönzésében. A kollégáink sokszínűsége, lelkesedése és a tejipar jövője iránt érzett elkötelezettsége teszi különlegessé a FrieslandCampinát, mint munkahelyet.

Fejlődj a saját elképzeléseid szerint! 

Célunk, biztosítani és javítani a világ tápanyagellátását nem csak a ma, de a jövő generációja számára is. Szakembereink mindig készek arra, hogy támogassák egymást annak érdekében, hogy a leghatékonyabb módon oldják meg a rájuk bízott feladatokat. Nagy felelősség hárul rájuk és elkötelezettek abban, hogy kibontakoztassák a saját és a vállalat képességeit a lehető legnagyobb mértékben. Komoly felelősséggel járó pozícióban elkötelezettek, hogy a saját szaktudásukat, valamint a vállalatban rejlő lehetőségeket megmutassák. 

A FrieslandCampina-nál saját igényeid szerint tudsz fejlődni, új munkamódszereket alkalmazva és szabadon engedve a kreativitásodat. Gyere és csatlakozz hozzánk!

Mi lepett meg a legjobban?

„Habár nagy a felelősség és kihívást jelentő céljaink vannak a FrieslandCampinánál, a légkör mindig barátságos, dinamikus és jó a hangulat. Folyamatosan fejlesztünk és fejlődünk, hogy közösen újabb sikereket érjünk el. A világ minden táján gyárainkban és irodáinkban is ugyanez a szellemiség uralkodik.„ -Estée Peeters, Folyamatos fejlesztésekért felelős manager 

Estée Peeters, Manager Continuous Improvement

Hogyan tudja kamatoztatni a katonaságban szerzett tapasztalatát egy kollégánk?

“3000 projekt irányításáért és összehangolt működéséért vagyok felelős. Egy olyan munkáért, amely stratégiai gondolkodást, vezetői képességet és analitikus tapasztalatot igényel.“ - Erik Gort, Global Project Portfolio Manager 

The story of Erik Gort

Kiválasztási folyamat

Jelentkezés a FrieslandCampina-hoz COVID-19 alatt

Különösen most a COVID-19 idején a FrieslandCampina létfontosságú szerepet játszik az élelmiszeriparban. Toborzási folyamatainkat a jelenlegi helyzethez igazítottuk, ezért a legtöbb állásinterjúra online, videointerjúkon keresztül kerül sor. Annak érdekében, hogy sikeresen helyt állj az állásinterjún fontos, hogy felkészült legyél! #10 tippet készítettünk, hogy segítsünk felkészülni a tökéletes videó interjúra.

Finance employee

Találd meg a szakterületedet