Communicatie

Communication employee
Paragrafen

Titel
‘Nourishing by Nature’ tot leven brengen

Inhoud

Bij FrieslandCampina streven we er voortdurend naar om betere voeding te bieden voor mensen over de hele wereld. Wij vertrouwen op onze medewerkers om ons bedrijfsdoel tot leven te brengen. Dit geldt in het bijzonder voor onze communicatieprofessionals.

De afdeling Corporate Communication is onderverdeeld in teams die zich elk op een andere interne of externe doelgroep richten: Media Relations, Issue Management & Corporate Productions, Interne Communicatie, Business Group Communication en Member Communication. Elk team is bijzonder en vormt een onderdeel van een grotere visie die we alleen kunnen realiseren als we het samen doen.  

Business Group Communicatie

Het doel van Business Group Communication is medewerkers te betrekken bij hun eigen business group. Samen met de business group President en het Management Team ontwikkelen we communicatiematerialen en organiseren we geregeld evenementen waarbij we een eenvoudig te begrijpen en helder verhaal vertellen over de strategie, bedrijfsprioriteiten en -resultaten. Ons doel is dat medewerkers precies weten hoe ze eraan kunnen bijdragen te winnen in de markt.

Bring your spark. Join us.

Interne Communicatie

Ons team Interne Communicatie richt zich op de medewerkers van FrieslandCampina wereldwijd en helpt hen een betekenisvolle rol te spelen. Het team verbetert onze storytelling en maakt mensen trots op het bedrijf en wat het heeft bereikt. Daarnaast visualiseert het team de rollen die individuele medewerkers spelen in het succes van FrieslandCampina en coördineert het onze interne communicatiekanalen zoals het intranet en Yammer om gedrag te stimuleren dat onze gemeenschappelijke doelstellingen ondersteunt.

Titel
Media Relations en Issue Management & Corporate Productions

Inhoud

Een van onze kernactiviteiten is het onderhouden van contacten met nationale en internationale media. Hiervoor houdt het team dagelijks contact met journalisten, schrijft persberichten, plant persconferenties en houdt vergaderingen. Centraal in ons werk als corporate communication team is het opbouwen, behouden en meten van onze bedrijfsreputatie. We werken voor een bedrijf dat kan bogen op een rijke geschiedenis en geweldige prestaties heeft neergezet, en dat brengen we graag voor het voetlicht. Kernactiviteiten van Corporate Productions zijn onder meer het maken van jaar- en halfjaarverslagen, bedrijfspresentaties, brochures en video’s van het bedrijf. Daarnaast beheert het team onze corporate website en sociale media. 

Titel
Ledencommunicatie

Inhoud

Het team Ledencommunicatie richt zich op de leden-melkveehouders van FrieslandCampina. Dit team zorgt ervoor dat leden-melkveehouders in Nederland, Duitsland en België, die mede-eigenaar zijn van het bedrijf via de coöperatie, worden geïnformeerd en bij het bedrijf worden betrokken. Ons doel hierbij is om de band tussen leden, de coöperatie en het bedrijf te versterken.

Vind jouw discipline

Commercial & Business Development

Research & Development , Sales & Marketing
Commercial & Business Development

Operations, Technology & Safety

Engineering & Technology , Operations & Manufacturing, Performance Excellence , Quality, Safety, Health & Environment
Operations, Technology & Safety

Project & General Management

Project Management , General Management
Project & General Management

Supply Chain & Logistics

Supply Chain & Logistics
Supporting Services

Supporting Services

Communicatie, Finance , Human Resources, IT & Digital, Legal, Procurement
Supporting Services Belgium