Financiar

Financiar
Paragraphs

Titlu
Actioneaza ca un adevarat partener de afaceri

Conţinut

Profesionistii nostri din domeniul Financiar ofera celorlalte departamente informatii si perspective relevante pentru a ne asigura ca luam deciziile cele mai bune pe baza faptelor si analizelor. Acestea pot fi din domeniul dezvoltarii  pietei, a fuziunilor si achizitiilor, a stabilirii preturilor, a valorificarii laptelui sau CSR.

Sarcinile principale ale echipei financiare sunt:

  • Informatii financiare
    Profesionistii nostri inteleg cu adevarat ce conduce afacerea, atat pentru Supply chain, cat si pentru activitatile de vanzare. Ei stiu in ce directie sa mearga pentru a crea mai mult impact in afaceri si sunt pe deplin constienti de riscurile si oportunitatile  asociate .
  • Expertiza  financiara
    Cunostintele expertilor nostri financiari creeaza o valoare suplimentara pentru intreaga organizatie si ne asigura ca ne protejam bunurile. Ei stabilesc liniile directoare si limitele pentru afaceri. Rolurile includ Contabilitate corporativa & Controlling, Control Intern, Taxe, Audit, Trezorerie si Managementul Riscului.
  • Centre de servicii financiare partajate
    Avem diferite centre de servicii financiare unde au loc activitatile noastre operationale financiare. In domeniul lor, acestea sunt cele mai bune – tintind sa ofere excelenta operationala, prin imbunatatirea continua, adaugand valoare acolo unde conteaza, prin imbunatatirea executiei (calitate, viteza si eficienta). Centrele noastre de servicii financiare sunt situate in Olanda, Ungaria si Malaezia.

Sa ai impact in deciziile de afaceri ca si Trainee

“In calitate de Trainee esti pregatit sa devii un viitor lider. Colega noastra, Lotti Wiegerink – Trainee Financiareste pe drumul cel bun: colegii din Management se bazeaza deja pe analizele ei pentru a eficientiza costurile si pe perspectivele ei pentru a lua decizii de business”

Reperele noastre Globale

11.3

Mld eur venit net

278

mil Euro profit

Gaseste disciplina ta

Comercial & Dezvoltarea Afacerii

Cercetare& Dezvoltare , Vanzari & Marketing
Commercial & Business Development

Management general si de proiect

Management de Proiect , Management General
Management general si de proiect

Operatiuni, Tehnologie si Siguranta in munca

Inginerie & Tehnologie , Operatiuni & Productie , Excelenta Operationala , Calitate, Siguranta, Sanatate & Mediu
Operations, Technology & Safety

Servicii de suport

Comunicare, Financiar, Resurse umane , IT & Digital, Juridic, Achizitii
Supporting Services

Supply Chain & Logistica

Supply Chain & Logistica
Supply Chain & Logistics