Pensions Specialist

Ben jij een communicatief talent met oog voor detail en wil je werken in een dynamische omgeving waar je een belangrijke rol speelt in de financiële toekomst van onze medewerkers? Dan is deze functie iets voor jou! Als Pensions Specialist beheer en coördineer je de pensioenregelingen binnen onze organisatie. Je werkt nauw samen met externe pensioenuitvoerders, ondersteunt interne stakeholders en bent het aanspreekpunt voor pensioentechnische vragen. In deze veelzijdige rol combineer je een nauwkeurige administratie met communicatie en advies.

Pensions Specialist

Ce ne dorim

  • HBO werk- en denkniveau
  • Vanaf 5 jaar relevante werkervaring (gedegen kennis van pensioen- en verzekeringsregelingen)
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en goed in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk
  • Analytisch en probleemoplossend vermogen
  • Accuraat, creatief en pragmatisch in je aanpak
  • Kennis van Word en Excel
  • Zelfstandige werkopvatting en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent een goede planner en werkt punctueel
  • Flexibel en in staat om je snel aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Ce oferim

FrieslandCampina, met haar Nederlandse oorsprong, is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen wereldwijd. Er heerst een informele en vriendelijke werkomgeving waar je samenwerkt met gepassioneerde professionals. Je krijgt toegang tot trainingen en coaching om je professionele groei te ondersteunen, en interne doorgroeimogelijkheden worden actief gestimuleerd. Met vertrouwen en autonomie krijg je de kans om langdurige impact te creëren die bijdraagt aan betere voeding voor de wereld. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris tussen €4.357 en €5.914 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring (fulltime);
  • Fulltime werkweek van 38 uur (32 uur ook mogelijk), 4% eindejaarsvergoeding, 10% bonus en marktconform pensioen;
  • Flexibele werktijden en ruime mogelijkheid tot thuiswerken;
  • 200 uur verlof per jaar, de optie om 40 extra uren te (ver)kopen en 8% vakantiegeld; 
  • Gratis melk & kaas tijdens de lunch en heerlijke barista-koffie op ons hoofdkantoor.

Descrierea postului vacant

Jouw verantwoordelijkheden
Samenwerking met externe pensioenuitvoerders: Je onderhoudt operationele contacten en voert periodieke overleggen om de samenwerking soepel te laten verlopen.
Coördinatie van pensioeningangen: Je coördineert en bewaakt het proces rondom de (pre)pensioeningangen en bent verantwoordelijk voor de notabetaling, inclusief controle van het proces.
Procesbeheer en controles: Je beheert de procesbeschrijvingen, werkinstructies en jaarplanning en voert controles uit op de gegevens van zowel de werkgever als de pensioenuitvoerders.
Projectdeelname: Je participeert in projecten rondom de implementatie en uitvoering van nieuwe pensioenregelingen. Je verzorgt de interne implementatie, procesomschrijvingen en werkinstructies.
Bewaken van contracten en juridische stukken: Jij bewaakt de contractvervaldata en zorgt dat alle juridische documenten op orde zijn.

 

Communicatie en ondersteuning
Pensioentechnische vraagbaak: Jij bent hét aanspreekpunt voor medewerkers, HR en leidinggevenden. Je lost zelfstandig pensioentechnische vragen op en zorgt dat iedereen goed geïnformeerd is.
Bewustwording en kennisdeling: Je zorgt voor een goed begrip en bewustzijn van pensioenregelingen bij medewerkers en interne stakeholders.
Pensioen communicatieplan: Je draagt bij aan de inhoud en uitvoering van het pensioencommunicatieplan en zorgt ervoor dat alle pensioeninformatie actueel en correct blijft.
Toekomstige pensioengesprekken: Op termijn ga je ook actief in gesprek met medewerkers over hun pensioen, om hen te adviseren en informeren over hun persoonlijke situatie.
 

La FrieslandCampina credem într-un mediu de lucru în care fiecare angajat își poate manifesta personalitatea în mod autentic și se simte împuternicit să își descătușeze întregul potențial. Acceptăm diferențele și suntem deschisi către aplicanți, indiferent de sex, religie, rasă, orientare sexuală, vârstă, dizabilitate sau naționalitate. Dacă cine suntem noi ți se potrivește, te încurajăm să aplici, chiar dacă simți că s-ar putea să nu îndeplinești toate cerințele rolului.

Detalii despre echipa

Vezi toti colegii pe Linkedin

Het pensioenbureau bestaat uit drie specialisten en is onderdeel van Retained People Services & Solutions NL. De standplaats is Amersfoort en wij bieden mogelijkheden om deels vanuit huis te werken. Ben jij de nieuwe schakel in ons pensioenbureau? Solliciteer direct en bouw mee aan de toekomst van onze medewerkers!

Aplica acum

Contact

Roosmarijn Wichmann

1  / 
JOB-ID: 54576 | Pensions Specialist, Netherlands
Basic information

Aplica la acest post

Te rugam sa ne furnizezi detaliile tale aici

* Campuri obligatorii

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Esti sigur ca vrei sa renunti la procesul de aplicare?

Inchide procesul apasand butonul sau distribuind postul vacant