Plant Controller Zwolle

Voor onze productielocatie in Zwolle zijn wij op zoek naar een Plant Controller.

Wil jij belangrijke bijdragen leveren aan efficiënte productieprocessen van kwalitatief hoogwaardige kindervoeding? Word jij enthousiast van de gedachte om elke dag met een divers team te werken? Helpt jouw managementinformatie ons bij het nemen van de juiste beslissingen?

Geef je ambitie dan de ruimte en kom ons team versterken in deze uitdagende baan, waarin je alle financieel gerelateerde onderwerpen voor de locatie Zwolle aanstuurt.

Plant Controller Zwolle

Ce ne dorim

Voor deze veelzijdige financiële functie zoeken we een ondernemende en communicatief vaardige professional met een positieve, open instelling die daadkrachtig handelt. De Plant Controller in Zwolle is onderdeel van het Specialised Nutrition plant controlling team en neemt hierin verantwoordelijkheid voor het (financiële) resultaat van Zwolle.

De volgende vaardigheden zullen daarbij goed van pas komen:

 • Analytisch: je weet zaken vanuit verschillende perspectieven te bekijken en samen te brengen tot een conclusie en advies;
 • Veranderingsgezind: je streeft continu naar verbetering en optimalisatie.
 • Communicatief: je weet je (financiële) boodschap goed over te brengen in je rol als spanningspartner voor de plant managers;
 • Resultaatgericht: je haalt de kritische financiële informatie op uit de fabriek, presenteert deze aan het management en stuurt aan op verbeteringen;

In aanvulling op de bovengenoemde ervaring en vaardigheden beschik je ook over:

 • WO opleiding richting Finance, Economie of bedrijfskunde;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Algemene kennis van IFRS en financiële vastlegging;
 • Ervaring in een productieomgeving (dit is een pre);
 • Vloeiend Nederlands en Engels, zowel in woord als in geschrift;
 • Duidelijke affiniteit met systemen, dus snel vertrouwd met Hyperion, SAP en Power BI. Zeer vaardig met MS Office (Excel, Powerpoint).

Ce oferim

Wij bieden een uitdagende, verantwoordelijke baan in een productieomgeving waarin je vanuit het finance perspectief een brede impact zult hebben.

 • Unieke cultuur gezien FrieslandCampina Nederlandse roots heeft maar inmiddels is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld; 
 • We bieden een prettige work-life balance, marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden (werkweek van 38 uur, eindejaarsvergoeding van 4%, marktconform pensioen, vakantiegeld 8%, flexibele werktijden, bonus); 
 • Diverse trainingen en coaching programma’s om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen; 
 • Interne doorgroei wordt sterk gemotiveerd vanuit FrieslandCampina! 
 • Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s; 
 • We geven je vertrouwen en autonomie om lange termijn impact te genereren dat bijdraagt aan betere voeding voor de wereld; 

Descrierea postului vacant

De fabriek in Zwolle is onderdeel van Business Group Specialised Nutrition. In Zwolle worden door ongeveer 35 collega’s verschillende soorten kindervoeding voor het merk Friso en voor diverse B2B klanten geproduceerd, voor markten in onder andere Greater China, Griekenland en regio MENA.

Als onderdeel hiervan vul je de volgende rol enthousiast in:

• Je geeft (strategisch) financieel inzicht en maakt voorstellen die de locatie en ons netwerk verbeteren in lijn met onze strategie en doelstellingen.

• Je voert waardevolle operationele en financiële analyses uit en rapporteert hierover (maandelijks) aan het Global Supply Chain en Cluster MT, om te zorgen voor een optimale COGS ontwikkeling voor de locatie.

• Je acteert als finance business partner voor het lokale management team.

• Je daagt jezelf en je collega’s uit op het gebied van prestatieverbeteringen en besparingsmogelijkheden, terwijl je daarnaast de financiële instructies bewaakt.

La FrieslandCampina credem într-un mediu de lucru în care fiecare angajat își poate manifesta personalitatea în mod autentic și se simte împuternicit să își descătușeze întregul potențial. Acceptăm diferențele și suntem deschisi către aplicanți, indiferent de sex, religie, rasă, orientare sexuală, vârstă, dizabilitate sau naționalitate. Dacă cine suntem noi ți se potrivește, te încurajăm să aplici, chiar dacă simți că s-ar putea să nu îndeplinești toate cerințele rolului.

Detalii despre echipa

Vezi toti colegii pe Linkedin

De fabriek in Zwolle is onderdeel van het Specialised Nutrition plant controlling team binnen Global Supply Chain. Je rapporteert aan de Plant Controller Beilen. Als plant controller ben je echt onderdeel van de fabriek. Een groot deel van de tijd ben je dan ook werkzaam op de locatie in Zwolle. De locatie Zwolle is 5 jaar geleden aangekocht en wordt in stappen verder geïntegreerd binnen de FrieslandCampina standaarden. Hierin zul jij ook een grote bijdrage leveren.

FrieslandCampina is meer dan melk en we zijn meer dan alleen een zuivelbedrijf. Dat vinden wij niet alleen, maar duizenden mensen met ons. Het is niet wat we doen, maar wie we zijn. Voor onze melkveehouders, medewerkers, consumenten en bedrijven waar we mee samenwerken betekenen we meer.

Bij FrieslandCampina delen we met 20.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken - ruim 30 - bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

We vertrouwen erop dat je verschil wilt maken in je functie en dat je een bijdrage kan leveren aan het grotere geheel. Werken bij FrieslandCampina betekent dat je bijdraagt aan een betere wereld.

 

Aplica acum
1  / 
JOB-ID: 53243 | Plant Controller Zwolle, Netherlands
Basic information

Aplica la acest post

Te rugam sa ne furnizezi detaliile tale aici

* Campuri obligatorii

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Esti sigur ca vrei sa renunti la procesul de aplicare?

Inchide procesul apasand butonul sau distribuind postul vacant