Compania noastra

FrieslandCampina Head Quarters
Paragraphs

Titlu
FrieslandCampina este mai mult decat lapte

Conţinut

FrieslandCampina este mult mai mult decat o bautura pe baza de lapte, o bucata de branza, sau un set de ingrediente. In fiecare zi muncim din greu pentru a imbunatati cu adevarat viata a milioane de oameni. Pentru fermierii nostri, angajatii nostri, consumatorii nostri si companiile cu care lucram. Avem o istorie bogata. In 1871, un grup de fermieri a demarat  o cooperativa in Olanda.

De atunci, am devenit una dintre cele mai mari companii de lactate din lume.

FrieslandCampina este inca detinuta de aceasta cooperativa, constand in 10,564 de ferme de lapte membre din Olanda, Belgia si Germania.

We Were There For Your Grandparents

And even for their grandparents. Our roots lie in the Dutch soil and we’ve been around since 1871. It is the diversity of our people, their individual enthousiasm and collective commitment to shaping the future of dairy that makes FrieslandCampina a special place. 

Go back in time

Our Purpose, Our Plan

Scopul FrieslandCampina este "nourishing by nature". Aceasta inseamna o nutritie mai buna pentru lume, un trai bun pentru fermierii nostri, acum si pentru generatiile viitoare. Avem o istorie bogata de colaborare, inovare si durabilitate.

Reperele noastre Globale

22,961

De angajati la nivel global

32

De tari

15,703

De fermieri membrii in Cooperativa

10

Miliarde de kilograme de lapte procesat in 2021

>100

De tari in care exportam

94%

Energie verde in facilitatile noastre de productie

Titlu
De la produse de consum la ingrediente pentru industria farmaceutica

Conţinut

Productia de lactate nutritive si sanatoase este in centrul a ceea ce suntem si ceea ce facem. Produsele noastre isi gasesc drumul catre peste 100 de tari din intreaga lume si pot fi impartite in patru domenii  diferite care determina structura organizatiei noastre:

  • Nutritie specializata (sugari, varstnici, sportivi) 
  • Ingrediente (B2B, piata farmaceutica) 
  • Produse lactate de consum (produse de consum) 
  • Produse lactate esentiale (branza, unt si lapte praf)