Commercial traineeship

De inschrijvingen voor het Commercial traineeship dat start in september 2024, staan open van 1 maart tot en met 7 april 2024
Commercial Trainee Jasper - Unleash your Nature
Paragrafen

Titel
Klaar om je carrière een vliegende start te geven?

Inhoud

Als een marketeer of ‘sales tiger’ zal jij je zeker thuis voelen bij FrieslandCampina. Waar anders vind je een bedrijf met zoveel fantastische (internationale) merken? Je creativiteit, innovativiteit, en commerciële instinct komen allemaal tot hun recht tijdens het Commercial traineeship.

Ben jij klaar om je carrière een vliegende start te geven? Meld je hier aan! 

Commercial traineeship

Tijdens je traineeship maak je kennis met verschillende afdelingen. Je kunt denken aan opdrachten binnen Shopper Marketing, Business Development of Brand Management, waar je gaat werken met zowel nationale als internationale cliënten. FrieslandCampina heeft niet alleen een groot aantal B2C merken zoals Campina en Chocomel, maar speelt ook een grote rol binnen de B2B markt. Tijdens het Commercial Traineeship streven wij ernaar je kennis te laten maken met beide kanten, zodat jij jezelf breed ontwikkelt en de organisatie volledig leert kennen.

Trainees with chocomel

Zoeken we naar jou?

  • Een WO Master diploma
  • Een commerciële stage
  • Affiniteit met marketing én sales
  • Internationale focus en mobiliteit
  • Beginnende werkervaring
  • Extra curriculaire activiteiten
  • Vloeiend in Engels (bereid Nederlands te leren)

Commercial Trainee Maartje

“Tijdens het traineeship hebben we persoonlijke coachingsessies en groepstrainingen om tijd te besteden aan hoe je jezelf wil ontwikkelen. Dit geeft mij de gelegenheid om na te denken over wat ik wil leren, maar om te te reflecteren en stil te staan bij wat ik al heb geleerd. Er is veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling als trainee zijnde. Voor mij is dit een van de één van de hoogtepunten is van het traineeship.“

Commercial Trainee Maartje - Collaborative by Nature

Commercial Trainee Jasper

“In een bedrijf als FrieslandCampina, met wereldwijd meer dan 23.000 medewerkers, is er altijd een functie die bij jouw interesses past. Tijdens mijn traineeship doe ik twee totaal verschillende opdrachten, van commodity trader in melkpoeder tot het regelen van kortingen voor Campina Botergoud bij Albert Heijn.”

Commercial Trainee Jasper - Passionate by Nature

Titel
Voorbeelden van opdrachten

Inhoud

Shopper Marketing- Drinks category
Als jij een opdracht krijgt bij Shopper Marketing – Drinks category ben je verantwoordelijk voor de groei van onze drankenmarkt bij Nederlandse retailers. Je kan hierbij denken aan het organiseren van salespromoties of het coördineren van nieuw POS-materiaal. Bij deze opdracht werk je nauw samen met de interne marketing en sales afdelingen van FrieslandCampina, maar ook met externe advertentiebureaus.

Distributor Excellence
Als jij een opdracht krijgt binnen Distributor Excellence kan je denken aan digitale projecten op B2B sales. Naast de verkoop van onze producten aan directe klanten, verkopen we ook aan distributeurs over de hele wereld. Distributeurs kopen veel FrieslandCampina-producten in en verkopen deze lokaal aan hun eindklanten. In de afgelopen 3 jaar is een digitaal platform genaamd "Distributor Connect" gebouwd om onze manier van werken met distributeurs te verbeteren. Distributeurs kunnen inloggen op het platform en krijgen direct toegang tot veel belangrijke informatie die ze direct kunnen downloaden en gebruiken, wat zowel voor henzelf als voor FrieslandCampina zeer efficiënt is. Daarnaast vragen we van de distributeur om ons relevante informatie te verstrekken om bruikbare inzichten in de business te krijgen en om continue dialogen te voeren, om zo samen de business te verbeteren.

Ben jij klaar om je carrière een vliegende start te geven?

Eva van Hoogstraten

Contact

De aanmelding voor het Commercial traineeship dat start in september 2024, staan open van 1 maart tot en met 7 april 2024. 

Heb je vragen over het traineeship? Neem contact met mij op! 

Eva van Hoogstraten