Paragrafen

Titel
Leiderschap dat ons verder brengt

Inhoud

Als senior executives handel je authentiek, inspireer je anderen en maak je groei mogelijk voor onze medewerkers, teams en onze business. Je bent een rolmodel en brengt onze purpose “Nourishing by Nature” tot leven.  

Om onze business te laten groeien, doen we een beroep op de energie en expertise van professionals die houden van empowerment, autonomie en ondernemerschap binnen een groot internationaal bedrijf dat proactief vormgeeft aan de fast-moving consumer markt.  

Je bent kritisch, denkt altijd ‘outside-in’ om zo onze manier van werken te verbeteren, terwijl je bijdraagt aan onze bedrijfsdoelstellingen. Je bent integer en kunt de grote verantwoordelijkheid aan. Wij zoeken leiders die ons verder brengen.  

Partnerships en overnames kunnen helpen ons plan te versnellen

“Schaalgrootte is belangrijk: als we in een land de nummer één of twee zijn, dan kunnen we aanwezig te zijn op alle kanalen op elk moment.” – Jaska de Bakker, CFO FrieslandCampina

CFO Jaska de Bakker

Empowering Innovators

Onze global Commercial Director Aniruddha Kusurkar praat over innovatie, horizons en intrapreneurship via ons “Milkubator” programma in zijn interview met Empowering Innovators.

Onze milestones

23.816

Medewerkers wereldwijd

36

Landen

17.413

Leden melkveehouders

>100

Export naar andere landen

94%

Groene energie in productielocaties

11,3

Miljard Euro netto omzet