Onze focusgebieden

Waar kun jij waarde toevoegen?
Paragrafen

Titel
Onze vier business groups

Inhoud

Melk en zuivel staan centraal bij alles wat we doen, maar bij FrieslandCampina maken we meer dan alleen kaas en yoghurt. We produceren ook voeding op basis van zuivel voor heel specifieke groepen consumenten, zoals peuters of volwassenen met speciale behoeften. En aan de voedingsindustrie en de farmaceutische industrie leveren we ingrediënten voor hun producten. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in vier marktgeoriënteerde business groups.

FrieslandCampina Food & Beverage

De business group Food & Beverage voorziet consumenten wereldwijd van alle dagelijkse zuivelproducten, zoals melk, yoghurt, gecondenseerde melk, zuiveldrinks, kaas, boter en room. De business group Food & Beverage richt zich daarbij op het consumenten (B2C) en professionele (B2B) kanaal.

Campina Production Line

FrieslandCampina Trading

De business group Trading houdt zich bezig met de verkoop en sourcing van basiszuivelproducten voor zowel interne als business-to-business klanten. Het productenpakket omvat kaas, boter, melkpoeder en vloeibare producten zoals rauwe melk, room, magere melk of melkconcentraat. FrieslandCampina Trading beperkt ook het risico van FrieslandCampina's grondstofprijzen voor zuivel door het afdekken van de vet- en eiwitposities van de onderneming.

FrieslandCampina Specialised Nutrition

De business group Specialised Nutrition biedt zuivelproducten aan voor specifieke groepen consumenten. Dat varieert van kindervoeding tot voeding voor volwassenen met specifieke vereisten in verschillende levensfasen. Deze business group is actief in verschillende landen in Azië, Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Friso Gold

FrieslandCampina Ingredients

De business group Ingredients wil wereldwijd voorop lopen met voeding. Het is de ideale partner voor merken en producenten die zich willen onderscheiden met voeding, gezondheid en welzijn voor consumenten in alle fasen van het leven. Ingredients richt zich vooral op het jonge leven door het produceren van ingrediënten voor kindervoeding en biedt specifieke innovaties en toepassingen voor volwassenen op het gebied van medische voeding en sportvoeding.

FrieslandCampina Ingredients