Kultúránk

Egyedül nem tudunk jobb világot létrehozni azonban közösen, összefogva változtatni tudunk számos dolgon.
Kultúránk
Paragraphs

Cím
Te és a FrieslandCampina

Tartalom

Nagyra értékeljük azokat a tehetséges embereket,- bármilyen háttérrel is rendelkezzenek,- akik a legtöbbet szeretnék kihozni magukból, hozzájárulva ezzel sikerünkhöz. Mind 23 816 munkatárs motiváltan dolgozik a fontos dolgokon, és döntéseikkel növelik szervezetünk hatékonyságát. 

Bízunk benne, hogy szakértelmeddel változást hozol vállalatunknak.

Hiszünk abban, hogy mindenki hatással van a vállalat eredményére és hozzájárul célunk megvalósításához, hogy „Természet által tápláló” alapelvünk szerint jobb táplálkozást nyújtsunk a világ számára.

Dolgozzunk együtt olyan dolgokért, amik számítanak

A FrieslandCampina sokkal többet jelent, mint egy pohár tej, vagy egy darab sajt, értékesebb mint egy összetevő. A FrieslandCampina minden nap valódi változást hoz az emberek millióinak életében. Kiváló minőségű termékek létrehozásával, amely hozzásegítenek ahhoz, hogy egészségesek maradhassunk.

Teljesítményeddel a mi teljesítményünket növeled

Együttműködve a kollégákkal egy nemzetközi környezetben dolgozol, ahol megbíznak benned. Munkavégzésedhez minden körülményt megteremtenek ahhoz, hogy feladatkörödet felelősséggel, elkötelezetten végezd, ügyfeleinknek és tulajdonosainknak a lehető legjobb eredményeket nyújtva. 

When You Grow We Grow

Cím
A személyes fejlődésed nagyon fontos számunkra

Tartalom

Támogatunk abban, hogy a kívánt irányba fejlődhess. Te döntheted el, hogyan akarod alakítani saját karriered. Képzéseink és tehetségprogramjaink olyan környezetet teremtenek, amelyben fejlődhetsz és folyamatosan tanulhatsz. Minden nap együtt fejlődünk. 

Tudj meg többet arról, mit kínálunk gyakornokoknak, szakembereknek és vezetőknek.