Manager Health, Safety & Environment (HSE)

Werken bij FrieslandCampina Bedum als Health Safety & Environment (HSE)-Manager betekent bijdragen aan een veiligere en duurzamere toekomst. Ben jij gedreven om gezondheid, veiligheid en milieu te verbeteren? Weet jij, samen met jouw team van HSE-specialisten, je collega’s te motiveren en te enthousiasmeren? Voel jij je geroepen om van deze locatie de veiligste werkplek van de zuivelindustrie te maken?  Sluit je dan aan bij ons innovatieve team en speel een cruciale rol in het bevorderen van welzijn en duurzaamheid binnen onze wereldwijde organisatie. Samen zorgen we voor een betere toekomst. Bij FrieslandCampina staat niet productie maar veiligheid met stip op 1! Hieronder alvast een aantal highlights over deze indrukwekkende productielocatie:

 

1. Bedum is een unieke samensmelting van twee business groepen op één locatie; het vestigt de 2de grootste kaasfabriek van FrieslandCampina in volume en heeft een unieke koppeling met de Ingredients- fabriek.

2. Verwerkt dagelijks 3 miljoen liter melk, dit door samenwerking met 250 collega's op locatie

3. Heeft de ambitie om CO2 neutraal te zijn in 2030

Manager Health, Safety & Environment (HSE)

Chúng tôi cần

We zijn allereerst op zoek naar diegene die intrinsiek gemotiveerd is om een veilige en gezonde werkomgeving voor de collega’s te creeëren. Een inspirerend leider met daadkracht en de behoefte om te coachen en te ontwikkelen. Iemand met een gezonde dosis relativeringsvermogen, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. En verder:

 

  • Heb je leidinggevende ervaring binnen een (soortgelijke) productieomgeving waarin HSE een belangrijke rol speelt
  • Beschrijven vrienden en collega’s jou als kartrekker, doortastend en empathisch
  • Beschik je aantoonbaar affiniteit met veiligheid, duurzaamheid en milieu
  • Ben je in bezit van IVK, HVK of MoSHE of de bereidheid deze te behalen
  • Kun je hoofd- en bijzaken onderscheiden en daarmee de juiste prioriteiten stellen

Chúng tôi có

FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

 

Daarnaast:

  • Een jaarsalaris tussen €77.000-  en €96.400  exclusief bonus
  • Een zeer gunstige pensioenregeling
  • Alle mogelijkheden om je te ontwikkelingen middels cursussen, trainingen of opleidingen
  • We bieden een prettige work-life balance, goede secundaire voorwaarden (werkweek van 38 uur, eindejaarsvergoeding van 4%, marktconform pensioen, vakantiegeld 8%
  •  Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’

Mô tả vị trí tuyển dụng

Het is een dynamisch en een zeer uitdagende job! In de rol van HSE-Manager ben je één van de belangrijkste personen op deze productielocatie; je bent namelijk medeverantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van je directe collega’s en de (directe) omgeving.  Je begeeft je in deze rol ook in een complex stakeholderveld; van plantmanager tot de operator aan de lijn (met vele jaren ervaring) tot toezichthouders en waterschappen. Samen met de plantmanager, je collega’s en het lokale managementteam ben je elk moment van de dag bezig met het nóg veiliger, nóg gezonder en nóg duurzamer maken van onze productielocatie.

 

De functie van HSE-Manager is bij uitstek geschikt voor een ambitieuze professional die van uitdagingen houdt. Elke dag is anders en jij kan bij ons écht het verschil maken. Het verschil tussen een traditionele werkomgeving waarin vooral handhaving het devies is of toch een inspirerende cultuur waarin iedereen zich verantwoordelijk én gehoord voelt.  Hieronder nog een aantal specifieke kenmerken behorende bij deze functie:

 

1.           Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van de HSE community op site Bedum en het samenbrengen van het team specialisten en medewerkers van beide fabrieken.

2.           De site valt onder de ARIE regelgeving.

3.           Je taken bestaan uit een combinatie van operationele-, tactische- en strategische zaken.

 

Je bent  tevens onderdeel van een grote HSE community binnen ons concern. Een community van gelijkgestemden die kennis, ervaringen en de laatste technieken uitwisselt. Hierdoor sta je dus nooit alleen en heb je tevens alle mogelijkheden om je carrière naar een hoger plan te tillen.

Chúng tôi tự hào rằng FrieslandCampina sở hữu một môi trường làm việc tuyệt vời - nơi mà mọi nhân viên được là CHÍNH MÌNH và được TRAO QUYỀN để phát huy hết tiềm năng của bản thân. Chúng tôi luôn khuyến khích sự khác biệt và hoan nghênh tất cả ứng viên bất kể giới tính, tôn giáo, chủng tộc, khuynh hướng tình dục, tuổi tác, khuyết tật, quốc tịch. Ngay cả khi bạn chưa đáp ứng hết tất cả các yêu cầu của vị trí đăng tuyển, nhưng bạn nhận thấy chúng tôi là nơi bạn đang tìm kiếm, hãy tự tin ứng tuyển ngay nhé!

Je komt te werken in een jong en dynamisch team op de site Bedum. Onze productielocatie staat in het hart van de samenleving in een actieve omgeving. Veel collega’s en hun familieleden werken al generaties lang bij ons. Jouw team bestaat uit 2 specialisten en daarnaast zijn er nog 250 enthousiaste collega’s die in 5 ploegen werken en met trots werken aan de lekkerste kaas van de wereld en hoge kwaliteit ingrediënten voor babyvoeding. 

Ứng tuyển ngay

Liên hệ

Sander Gravenberch

1  / 
JOB-ID: 54134 | Manager Health, Safety & Environment (HSE), Netherlands
Basic information

Ứng tuyển vị trí này

Vui lòng cung cấp thông tin của bạn tại đây

* Trường thông tin bắt buộc

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Bạn có chắc bạn muốn thoát khỏi trình ứng tuyển?

Đóng tiến trình bằng cách bấm nút hoặc chia sẻ vị trí