Teamleider Productie

Na het teamoverleg loop je opgewekt door de plant; je bent blij met alle veranderingen die je ziet. Je team heeft zich de afgelopen maanden sterk ontwikkeld en iedereen toont meer initiatief en eigenaarschap. Het is echt een gezamenlijke prestatie, eentje waar je trots op bent. Natuurlijk is er nog veel ruimte voor verbetering, maar jullie hebben de eerste stappen gezet. Met je collega-teamleiders heb je gekeken hoe jullie de prestaties konden verbeteren en ben je aan de slag gegaan met de ontwikkeling van je eigen team. Mede dankzij je enthousiasme kreeg je iedereen mee en kwamen je teamleden zelf ook met ideeën en verbeteringen. Er wordt nu veel meer gedacht in structurele oplossingen, in plaats van alleen het hier en nu. Dit wil je verder uitbouwen, samen met je team. Het feit dat jullie het écht gezamenlijk doen geeft je energie… Klaar voor de volgende stap! 

 

FrieslandCampina Butter & Milkpowder in Lochem verwerkt 10% van alle melk en 30% van alle room van FrieslandCampina. Daarmee is Lochem is één van de grotere melk verwerkende locaties in Nederland. De 200 medewerkers verwerken de room en melk in verschillende boter, boterolie, melkpoeder en gespecialiseerde melkeiwitten. In totaal maken de medewerkers in Lochem zo’n 100 verschillende eindproducten die wereldwijd hun afname vinden. Voor een van onze drie fabrieken, de Boter- en Boterolie fabriek, zijn we op zoek naar een Teamleider Productie in dagdienst.
 

Teamleider Productie

What we ask

  • Minimaal afgeronde MBO-4 opleiding in een technische richting, maar bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding of bereid te zijn om deze te behalen;
  • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring, bij voorkeur binnen een productieomgeving;
  • Absolute affiniteit met techniek, productie en bovenal mensen;
  • Jij wil blijven leren en je verder ontwikkelen, maar wil de komende jaren een succes maken van deze functie. Daarna zijn verschillende andere functies mogelijk, wellicht ben jij onze toekomstige plantmanager!
  • Jij denkt in oplossingen en komt met nieuwe ideeën. Je maakt je hier hard voor en houdt vast totdat het optimale resultaat is behaald.
  • Je bent nieuwsgierig naar mensen en processen. Je wilt altijd weten wat het onderliggende probleem is en komt met structurele oplossingen. 
  • Je schakelt snel tussen verschillende afdelingen. Hierbij communiceer je makkelijk en op een natuurlijke manier. Zo weet je mensen mee te krijgen.
  • Je houdt optimaal overzicht over de productie, weet de juiste prioriteiten te stellen en handelt hier resoluut naar; jij neemt je verantwoordelijkheid. 
     

What we offer

•    Bij ons heb je alle ruimte, mogelijkheden en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen. 
•    Een goed salaris conform Zuivel CAO.
•    Werken in een technische productieomgeving waarin constant geïnvesteerd wordt.
•    Een werkplek met inspirerende collega’s.  

Vacancy description

Je bent de ‘chief of operations’ en in staat om de gehele operatie aan te sturen:
•    Je bent verantwoordelijk voor het gehele productie proces, je coördineert het proces van aanvoer van goederen tot het afleveren van het beste product, onderhoudt contact met alle betrokkenen (medewerkers, afdelingen, externe partijen) om ervoor te zorgen dat dit continu doorloopt;
•    Je maakt een jaarplan voor je eigen team en vertaalt teamdoelstellingen naar teamleden;
•    Je leidt jouw team door het geven van het goede voorbeeld, houdt anderen verantwoordelijk en neemt eigen verantwoordelijkheid, laat betrokkenheid zien, corrigeert en complimenteert prestaties en stimuleert medewerkers de ruimte om zelf beslissingen te nemen;
•    Je zorgt voor een goed opgeleid team – signaleert opleidingsbehoefte op basis van strategische personeelsplanning, creëert opleidingsplannen en randvoorwaarden voor implementatie hiervan (WPO);
•    Je creëert een omgeving van continu verbeteren, dit door continu het belang van verbetering te benadrukken en het team te faciliteren in het identificeren van verbeteringen en hierop actie te ondernemen.

Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

Bij FrieslandCampina delen we met 20.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken – ruim 30 - bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. 

Apply now
1  / 
JOB-ID: 52068 | Teamleider Productie, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.