QA Food Safety Specialist

De QA Food Safety Specialist is verantwoordelijk voor

  • Het beheren, evalueren en verbeteren van het voedselveiligheids- en kwaliteitsbeleid en cultuur op de locatie Leeuwarden en dit omzetten in een kwaliteitsjaarplan.
  • De naleving van eisen en richtlijnen op gebied van wet- en regelgeving en certificering met betrekking tot voedselveiligheid en kwaliteit
  • Het managen van voedselveiligheid, voedselfraude en beschermingssystemen (HACCP/VACCP/TACCP)
  • Het signaleren, adviseren en ondersteunen bij voedselveiligheidsissues
  • De borging en deling van kennis over voedselveiligheidssystemen binnen de locatie
QA Food Safety Specialist

What we ask

  • Enthousiaste collega met ruime, minimaal 5+ jaar, ervaring in kwaliteit en kwaliteit borging.
  • Je hebt een achtergrond in levensmiddelentechnologie.
  • Je krijgt energie van het werken met mensen en bent in staat om in meerdere teams te functioneren.
  • Je hebt een aantoonbaar WO werk en denk niveau en beschikt over sterke analytische en communicatieve vaardigheden.
  • Beheersen van de Nederlandse taal is een must.

What we offer

Een dynamische, diverse werkomgeving waarin je werkt in multidisciplinaire teams op het gebied van techniek, productie en veiligheid.

Je bent de verbindende schakel tussen het locatiekwaliteitsteam en het centrale FrieslandCampina QA en RA team.

Deze baan biedt een uitstekende kans om intermenselijke relaties en vakinhoudelijke vaardigheden op een unieke manier te combineren.

Vacancy description

QA Food Safety Specialist is verantwoordelijk voor de systemen die de voedselveiligheid en kwaliteit van de producten en processen borgen, voedselfraude voorkomen en bescherming bieden tegen opzettelijk besmetting (“food fraud & defense)”.

De processen waar je verantwoordelijk voor bent zijn het  ontvangen en verwerken van rauwe melk, het produceren van blik verpakkingen, het indampen, filtreren, afvullen en steriliseren van in blik verpakte gecondenseerde melk producten. En het processen, UHT steriliseren en aseptisch afvullen van ijs en shake mixen.

De QA Food Safety Specialist is onderdeel van het QA team van de locatie Leeuwarden,  werkt nauw samen met andere staf afdelingen op de locatie en rapporteert hiërarchisch aan de Site QA manager van de locatie Leeuwarden.

Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

Supply Point Leeuwarden is een van de grootste locaties van FrieslandCampina met ruim 700 medewerkers. Op de locatie staan 4 fabrieken, waarvan de kwaliteit wordt beheerd door een team van QC en QA vakmensen waaronder jijzelf. Je maakt deel uit van de QA organisatie van de locatie Leeuwarden en hebt in dat opzicht direct operationeel contact met productie, kwaliteit, techniek, inkoop en kwaliteitsborging.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 53920 | QA Food Safety Specialist, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.