Onderhoudstechnieker (vaste nacht)

Heb jij een passie voor techniek en ben je leergierig? Geeft een geautomatiseerde productie-omgeving jou energie? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! 

 

Om onze Technische dienst te versterken, zijn we voor onze vestiging in Lummen op zoek naar een Onderhoudstechnieker in de vaste nacht. In deze functie voer je controle-, onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit van productiemachines en nutsinstallaties, dit voornamelijk op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrisch vlak.
 

Onderhoudstechnieker (vaste nacht)

What we ask

 • Je hebt bij voorkeur een diploma graduaat of bachelor elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring
 • Je vindt hygiëne en veiligheid op de werkvloer prioriteit nummer één
 • Je hebt een goede basis kennis van mechanisch onderhoud in de procesindustrie
 • Je hebt een zeer goede kennis van pneumatica, hydraulica en een basis op elektrisch vlak
 • Je bent bereid om voor elektrische, besturingstechnische werken de nodige kennis en kunde te vergaren

What we offer

 • Je werkt in de filevrije omgeving van Lummen
 • Wij bieden een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, CAO 90 bonus,…)
 • Wij bieden een uitdagende job in een internationaal bedrijf dat sterk inzet op persoonlijke ontwikkeling en groei

Vacancy description

 • Je wordt hoofdzakelijk ingezet bij het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de procesinstallaties, utilities en machines binnen het vakgebied Elektromechanica. Als ook bij het oplossen van storingen
 • Je volgt procesinstallaties op:
  • Je voert interventies aan besturing, procesapparatuur en machines op hoofdzakelijk mechanisch -pneumatisch gebied en sporadisch op elektrisch regeltechnisch vlak volgens kunde en kennis uit
  • Je geeft mogelijke proces wijzigingen door aan de betrokken diensten, laat deze valideren en neemt deze in de technische documentatie, werkvoorschriften en preventief onderhoud op
  • Je meldt terug alle uitgevoerde werken, gebruik van materialen en bestede uren via het onderhoudssysteem
 • Je formuleert verbetervoorstellen aan de Maintenance Engineer aangaande het productieproces – machines, wisselstukken en preventief onderhoud
 • Je neemt deel aan verbeterteams en projectvergaderingen binnen uw vakgebied
Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

FrieslandCampina is één van de grootste zuivelspelers wereldwijd met vestigingen in meer dan 38 landen. In elk land wordt dan ook met zorg omgegaan met de melk die we van onze boeren aangeleverd krijgen om zo van gras tot glas een hoogwaardig en duurzaam product te kunnen leveren aan onze klanten. Met zekerheid ben je reeds met één van onze producten in aanraking gekomen. 

FrieslandCampina Lummen ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspecialiteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is Lummen een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt.

Onze organisatie heeft zich op meerdere vlakken ontwikkeld om zijn medewerkers en boeren te ondersteunen door allerlei thema’s bespreekbaar te maken en projecten te verwezenlijken. Denk maar aan thema’s zoals duurzaamheid, milieubewustheid, diversiteit en inclusiviteit. Binnen FrieslandCampina wordt je gestimuleerd jezelf te zijn en je dicht tegen je eigen natuur te begeven om zo een diversere cultuur te bouwen. Join us and unleash your nature!
 

Apply now
1  / 
JOB-ID: 44537 | Onderhoudstechnieker (vaste nacht), Belgium
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.