Maintenance Technician

Heb jij je werkplek onder controle en denk je in oplossingen? Wil jij werken in een veelzijdige technische omgeving, en er samen met je collega’s voor zorgen dat de productie op rolletjes loopt? Dan hebben wij de juiste plek voor jou als Allround storingsmonteur! FrieslandCampina Den Bosch is een van onze boterfabrieken, en produceert elk jaar +/- 50 miljoen kilo boter.

 

Maintenance Technician

What we ask

Wij zoeken iemand die deze baan met beide handen aan wil grijpen! Je haalt energie uit het werken aan technische installaties, en je wil samen met je collega’s de fabriek op het juiste technische niveau houden. Je bent proactief, schakelt snel tussen werkzaamheden, werkt accuraat, en toont eigenaarschap. Veilig werken staat bij ons voorop.

 

Om succesvol te zijn in deze positie, heb jij:

 • MBO niveau 4 richting Mechatronica, Elektrotechniek en/of Werktuigbouwkunde;
 • Kennis van automatisering en besturingstechniek;
 • Ervaring in een productie-omgeving en/of de levensmiddelen industrie is een pré;
 • Een service-gerichte houding;
 • Vakbekwaam persoon Laagspanning (NEN3140 VP) of ben jij bereid om dit te leren;
 • In het bezit van VCA VOL of bereid om dit te behalen;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

What we offer

Wat bieden wij?

Een werkplek met een goede sfeer, met o.a.:

 • Een contract bij FrieslandCampina;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de zuivel cao. Jouw salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, jouw ervaring en opleiding;
 • Een werkweek van 33,6 uur in 5 ploegen. Dit is de meest gezonde ploegendienst en heeft lange weekenden als voordeel;
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. FrieslandCampina investeert graag in relevante opleidingen en trainingen. Wij zijn benieuwd naar jouw ambities!

Vacancy description

Hoe ziet jouw rol als Storingsmonteur eruit?

Binnen onze fabrieken maken we gebruik van een complex productieproces. Als storingsmonteur ondersteun je de fabriek in het optimaal presteren, en ben je in staat om aan diverse installaties verschillende werkzaamheden uit te voeren. Jouw vakgebied bestaat uit alle voorkomende mechanische en elektrotechnische werkzaamheden, van procestechniek tot bestuur- en regeltechnieken. De installaties waaraan je werkt zijn veelzijdig, van oud tot en met splinternieuw. Binnen FrieslandCampina Den Bosch zijn er investeringsplannen in alle richtingen en worden er continu optimalisaties gedaan binnen de techniek. Als storingsmonteur ben jij hier ook onderdeel van! Als storingsmonteur ben je mede-verantwoordelijk voor de technische staat van de fabriek. Je werkzaamheden voer je uit in een volcontinu dienst (5-ploegen).

 

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Storingswerkzaamheden – Lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen; oorzaakanalyses;
 • Zelfstandigheid in het uitvoeren van correctief en preventief onderhoud;
 • Registreren van uitgevoerde werkzaamheden in Ultimo en bijdragen aan de storingsanalyses;
 • Zorgen voor een goede overdracht van de installatie naar productie;
 • Deelnemen aan overleggen en verbeterteams, waarin je verbetervoorstellen voor technische situaties, veiligheid, kwaliteit en milieu signaleert en uitvoert;
 • Samen met het team zorgen voor veiligheid, kwaliteit en efficiency;
 • Het begeleiden van monteurs van derden.

Onze locatie Den Bosch

Op onze locatie in Den Bosch wordt binnen de productie onderscheid gemaakt tussen de ontroming van rauwe melk, het produceren van bulkgoed (25 kg blokken) bestemd voor industriële toepassing en de verwerking van bulkgoed tot consumentenproducten (250g wikkels). Onze fabriek draait volcontinu, en de totale populatie bestaat uit circa 80 FTE. Door de onderlinge afhankelijkheid van de verschillende processtappen, is de impact van de procesvoering groot op de voortgang van het totale productieproces en de output van de fabriek. Als één van de 3 fabrieken in ons boter- en roomverwerkingsnetwerk, speelt Den Bosch een belangrijke rol voor FrieslandCampina.

 

De Technische Dienst zorgt met 10 andere medewerkers voor de optimalisatie van het productieproces. Vijf monteurs werken in totaal in ploegendienst, de anderen in dagdienst. Er is hierdoor continu een monteur aanwezig op locatie. Als Allround Storingsmonteur rapporteer je aan de Manager Maintenance, en word je aangestuurd door de Teamleider Techniek. Je werktijden lopen van 07.00-15.00 uur, 15.00-23.00 uur en 23.00-07.00 uur. Je gemiddelde werkweek bestaat uit 33,6 uur. Uiteraard word je voor deze onregelmatigheid gecompenseerd conform de afspraken in de CAO voor de zuivelindustrie.

 

 

Apply now
1  / 
JOB-ID: 11921 | Maintenance Technician, Netherlands

What is your name?

Text fieldset

Hello , we’d to like to ask you some questions.

Question

Are you willing to relocate?

Question

What is your level of spoken & written Dutch?

Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.