Intern Continuous Improvement/Learning & Development

Ben jij op zoek naar een stage waarin je te maken krijgt met alle facetten van leren en ontwikkelen en ben jij niet bang om vragen te stellen? Wil je onderdeel zijn van een enthousiast en gedreven team van Continuous Improvement (CI) en Learning & Development  (L&D) professionals? Binnen FrieslandCampina Beilen zijn we op zoek naar een daadkrachtige stagiair die zelfstandig meewerkt. Dit is een stage die je de mogelijkheid biedt in korte tijd veel te leren in een dynamische productieomgeving.

 

Het gaat om een fulltime meewerkstage vanaf september voor een periode van 5 maanden. In deze periode als stagiair werk je proactief en zelfstandig mee in ons CI/L&D team. Er lopen diverse verbeterprojecten waar je een bijdrage aan kunt leveren en het voortouw in kunt nemen. Denk hierbij aan verbeteringen op het gebied van mens en methode. Deze stage biedt de uitgelezen kans om je rugzak te vullen met kennis op het gebied van performance verbetering door middel van de juiste inzet van onze medewerkers. Binnen onze afdeling focussen we op het werken volgens standaarden. Als de standaarden beschikbaar zijn, dan kun je je gaan richten op coaching op houding en gedrag. Oftewel het naleven van de standaarden op de werkvloer. Hierbij worden er vanuit verschillende invalshoeken verbeterprogramma’s opgestart waarbij je als stagiaire een belangrijke rol kunt gaan spelen.

 

FrieslandCampina Beilen is onderdeel van de Business Group Specialised Nutrition. In de fabriek in Beilen maken we babyvoeding. Je komt in een CI/L&D-team te werken met 4 CI Specialisten en 4 L&D Specialisten.

Intern Continuous Improvement/Learning & Development

What we ask

  • Je bent 3e of 4e jaars HBO/WO student, bij voorkeur in de richting van een HR/bedrijfskunde gerelateerde studie;
  • Je bent beschikbaar vanaf september voor 5 maanden;
  • Je bent 5 dagen per week beschikbaar;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal;
  • Affiniteit met een productieomgeving;
  • Je kunt zelfstandig werken en bent proactief; je kunt gemakkelijk je eigen weg vinden;
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid en durft initiatief te nemen;
  • Je bent analytisch vaardig;
  • Je beheerst MS Office, met name Excel, PowerPoint en Word.

What we offer

FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We bieden een interessante en leerzame stage waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding. Zo leer je tenslotte het meest. Het gaat om een meewerkstage gedurende een periode van 5 maanden met als startdatum september 2023.

Vacancy description

  • Heb je vragen over bovenstaande functie of ben jij de stagiair(e) die we zoeken? Stuur dan voor 15 juni a.s. je motivatie en CV naar Maaike.Kuil@frieslandcampina.com.  
Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.
1  / 
JOB-ID: 53482 | Intern Continuous Improvement/Learning & Development, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.