HR stage L&D Veghel

Stage/Afstudeer opdracht FrieslandCampina, locatie Veghel

Op de Ingredients locatie van FrieslandCampina in Veghel, waar we melk verwerken tot hoogwaardige ingrediënten voor onder andere babayvoeding en medicijnen, zijn we op zoek naar een enthousiaste student die weet van aanpakken en ons kan inspireren om de leer- en verbetercultuur van onze leidinggevenden, operators, monteurs en stafafdelingen te verbeteren.

Als onderdeel van het Continous Improvement (CI) en Learning & Development team draag je tijdens je stage bij aan het (door)ontwikkelen en uitvoeren van ons HRM & L&D beleid.

Werkzaamheden waaraan je kunt denken zijn: het ontwikkelen en implementeren van het onboardingsprogramma voor nieuwe medewerkers, het doorontwikkelen van werkplekopleiden van operators en/of monteurs, het ontwikkelen van oplossingen voor het behoud van kritische kennis (mbv tools / software), het coachen van praktijktrainers en assessoren, het up to date houden van het opleidingsprogramma gericht op veiligheid en kwaliteit, meewerken aan verbeter- en verandermanagement projecten en het ondersteunen bij administratieve en facilitaire L&D activiteiten.

HR stage L&D Veghel

What we ask

Je vindt het leuk om met verschillende afdelingen in een organisatie samen te werken en op verschillende niveaus te communiceren. Daarnaast pak je zelfstandig en pro-actief zaken op en wil je verantwoordelijkheid nemen over je eigen werkzaamheden. Ook denk je in praktische en creatieve oplossingen om goed aan te kunnen sluiten bij diverse doelgroepen. Je hebt affiniteit met HRD en/of Onderwijskunde.

Minimaal HBO niveau

What we offer

Je wordt begeleid door een L&D specialist en werkt met ervaren HRM, CI en L&D collega’s in een productieomgeving, maar ook in een organisatie die onderdeel is van een grote wereldwijde multinational.

De productielocatie is minder goed bereikbaar met OV (beschikking over een eigen auto is wenselijk). Deels thuiswerken is ook mogelijk (in overleg). Je ontvangt een stage- en kilometervergoeding.

Vacancy description

Stuur je motivatie en CV naar marieke.koningen@frieslandcampina.com of zoek contact via LinkedIn.

Startdatum: 1 januari 2024 (in overleg), minimale periode 6 maanden

Rijbewijs gewenst: Ja

Uren per week: in overleg (tenminste 24)

Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

Je werkt in een klein maar enthousiast team wat dagelijks bezig is onze operators en monteurs op een leuke maar ook doeltreffende manier op te leiden.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 51592 | HR stage L&D Veghel, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.