Allround Operator Verpakking

De 3e "man" werkt als allround operator in de VVA van Maasdam. Hij/zij is verantwoordelijk voor het bijhouden en coördineren van het opleidingsplan van de ploeg (i.s.m. andere 3e "mannen") en aftoetsen tijdens opleidingstraject. In afwezigheid van de teamleider van de ploeg schuift de 3e "man" een plaats door. De plaatsvervangend ploegleider stuurt dan de dienst aan en de 3e "man" voert de werkzaamheden van de plaatsvervangend teamleider uit (zie functieomschrijving plaatsvervangend teamleider) Vanwege de aard en de toepassing van het eindproduct, worden er hoge eisen gesteld t.a.v. hygiëne en voedselveiligheid.

Allround Operator Verpakking

What we ask

Veiligheid en Kwaliteit

Is een voorbeeld in bijdrage aan een veilige werkomgeving, faciliteren van benodigdheden om veilig te kunnen werken bij de machinesKennis en expertise van veilig werken in een omgeving met veel bewegende delenKennis en expertise van voedselveiligheid, HACCP in de VVA.

 1. Doorschuiven bij afwezigheid TL

Verdelen van de werkzaamheden tijdens de lopende diensten (coördineren pauzes) en aflossen.Toezien op de kwaliteit van werk en sturen op werken volgens standaardWaarnemen van rol van plaatsvervanger bij afwezigheid van teamlead of plaatsvervanger.Input leveren voor de prestaties/ OGF gesprekken van de Allround Verpakking Operators richting hun leidinggevenden.

 1. Standaarden & Opleiding

Ondersteunend in het opzetten en onderhouden van opleidingsplannen voor de operators in de ploeg.Coordinerend in het opleiden van nieuwe instroom medewerkers, en het onderhouden van het opleidingsniveau van de bestaande medewerkers.Leidt medewerkers op en voert assessments uit (aftoetsen na opleiding).Houdt instructies bij of coördineert dat dit door collega’s wordt gedaan.Uitvoeren van SAP taken, AR & KD’s maken, Patch bijhouden, werkvergunningen tekenen.

 1. Trouble shooting bij productie stilstanden

Voorkomen van ongeplande stilstanden in productie door ondersteunen en coachen van operators bij storingen/stilstanden en actieve deelname aan verbeterteams.Corrigeren van ongeplande stilstanden in productie door middel van eerstelijns trouble shooting.Kennis van TPM, inbatch, SAP, mechaniek van diverse lijnen, interactie met andere afdelingen.

What we offer

.

 • Deze functie in ingeschaald in Zuivel CAO (€ 3.000 tot € 3.650 o.b.v. 36uur) je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding; 
 • Unieke cultuur gezien FrieslandCampina Nederlandse roots heeft maar inmiddels is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld;   
 • We bieden een prettige werk/privé balans, marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden zoals een werkweek van 36 uur, vakantiegeld 8%, marktconform pensioen, 4% eindejaarsuitkering;   
 • Diverse trainingen en coaching programma’s om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;     
 • Interne doorgroei wordt sterk gemotiveerd vanuit FrieslandCampina!   
 • Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s;   
 • We geven je vertrouwen en autonomie om lange termijn impact te genereren dat bijdraagt aan betere voeding voor de wereld;   
 • FrieslandCampina heeft een ‘fietsplan’. 

Vacancy description

Allround operator

Is volwaardig allround operator op diverse lijnen.

Aansturing

Bij afwezigheid van de teamleider/plaatsvervanger schuift de 3e man een plaats door. De plaatsvervangend teamleider neemt dan de rol van teamlead aan en de 3e man de rol van plaatsvervanger. Coordineert binnen de ploeg en lost af met pauzes.

Training en Opleiding

Coördineren en aftoetsen van alle nieuwe instroom medewerkers. Verantwoordelijk voor correcte training en opleiding van nieuwe medewerkers door de opleiders in de ploeg. Kan ook zelf opleiden indien geen allround operator beschikbaar.

Trouble shooting bij productie stilstanden

Expert van de verpakkingslijnen met o.a. als verantwoordelijkheid om eerstelijns trouble shooting te verrichten bij storingen of ongeplande stilstanden. Zijn/ haar rol is dan ook om stilstanden te voorkomen door middel van actieve deelname aan verbeter teams en het trainen/coachen van operators op het werken volgens standaard.

Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

Je bent ondertussen vast ook benieuwd geworden naar waar je wellicht aan de slag gaat. Daar vertellen we je graag meer over. Op onze productielocatie in Maasdam produceren we verschillende vloeibare vers gekoelde zuivelproducten. Dit zijn producten voor merken zoals Campina, Optimel en Vifit die je vast wel in de supermarkt hebt zien staan. Om ervoor te zorgen dat de schappen in de Nederlandse supermarkten vol zijn, verwerken we jaarlijks zo'n 100 tot 200 miljoen liter zuivel in miljoenen pakken drinkyoghurt. Via ons moderne distributiecentrum gaan onze producten naar supermarketen door heel Nederland.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 50959 | Allround Operator Verpakking, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.