Stagiair Communicatie

Deze meewerkstage in het team ledencommunicatie van FrieslandCampina geeft je de mogelijkheid in korte tijd veel te leren en zelfstandig werkzaamheden uit te voeren op het gebied van communicatie. Wil jij werkervaring opdoen bij een van de grootste zuivelcoöperaties ter wereld? Dan zien we je CV en motivatie graag tegemoet.

Stagiair Communicatie

What we ask

  • 3e of 4e jaar student Communicatie HBO/WO of een vergelijkbare opleiding
  • Affiniteit met digitale communicatie
  • Beschikbaar voor 4 - 6 maanden
  • 4 à 5 dagen per week beschikbaar, waarvan twee dagen aanwezig op kantoor in Amersfoort
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, beheersing van het Duits is een pré
  • Bij voorkeur een meewerkstage, afstudeeropdrachten zijn bespreekbaar
  • Proactief, nauwkeurig, enthousiast en zelfstandig. Je weet van aanpakken!
  • Kennis van de agrarische sector en de wereld van onze leden-melkveehouders is een pré

What we offer

Een interessante en leerzame stage binnen het veelzijdige team ledencommunicatie, waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Vanaf dag één ben jij onderdeel van het team en draai je volledig mee binnen de afdeling. De organisatie geeft veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en vindt het belangrijk dat je blijft groeien. Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding.

Vacancy description

Als stagiaire draai je volop mee in de werkzaamheden voor de communicatie met de leden-melkveehouders van FrieslandCampina. Je coördineert en creëert onze digitale nieuwsbrieven, schrijft en publiceert (web)teksten, beheert de contentkalender en werkt mee in verschillende communicatieprojecten. Je leert communiceren richting de juiste doelgroep, met de juiste boodschap en met inzet van de juiste middelen.

Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

De ruim 15.000 leden-melkveehouders van FrieslandCampina in Nederland, België en Duitsland en hun families delen een passie: het produceren van duurzame melk, van de hoogste kwaliteit! Van deze melk maken 22.000 medewerkers van FrieslandCampina hoogwaardige zuivelproducten voor consumenten en klanten over de hele wereld. De coöperatie waarin de leden-melkveehouders verenigd zijn, kent een geschiedenis van meer dan 150 jaar en is nog altijd springlevend.

Als stagiaire communicatie maak je onderdeel uit van de afdeling corporate communication. Je focus ligt vooral op de communicatie met de leden-melkveehouders van FrieslandCampina. Een belangrijk doel is om de verbinding met hen te versterken. We communiceren via digitale kanalen (website, apps, e-mail, nieuwsbrieven), offline kanalen (magazine, folders, brieven) en fysieke bijeenkomsten.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 50538 | Stagiair Communicatie, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.