Onze bedrijfscultuur

Alleen kunnen wij de wereld niet verbeteren, maar samen kunnen wij wel het verschil maken
Onze bedrijfscultuur
Paragrafen

Titel
Jij en FrieslandCampina

Inhoud

Wat ons echt onderscheidt zijn onze mensen. Zij zijn gepassioneerd om resultaten te leveren en verandering te stimuleren. Nieuwsgierige mensen met een ‘winnende mentaliteit’, die zich inzetten voor onze klanten en melkveehouders. Deze doorzetters zijn altijd bereid om elkaar en de status-quo te challengen.

We vertrouwen erop dat jij en jouw kennis en vaardigheden het verschil gaan maken.

Het is onze overtuiging dat iedereen de bedrijfsresultaten en de realisatie van onze purpose 'Nourishing by Nature' beïnvloedt.

Het startpunt van jouw carrière bij FrieslandCampina

Wie jij van nature bent, dat is het startpunt van jouw carrière bij FrieslandCampina. We koesteren de verschillen die we van nature hebben. Zodat jij het meeste uit jezelf haalt en kunt zijn wie je écht bent. Want juist door onze verschillen te omarmen, kunnen we samen groeien. Sluit je bij ons aan!

Ben jij een teamspeler?

Als coöperatie is samenwerken de essentie van wie we zijn. Ons wereldwijde bedrijf heeft een inclusieve cultuur die onze afkomst weerspiegelt. Onze teamspelers zijn altijd op zoek naar samenwerkingen die zijn gebaseerd op vertrouwen en respect. Het is de diversiteit van onze mensen, hun individuele enthousiasme en collectieve inzet om vorm te geven aan de toekomst van zuivel die FrieslandCampina tot zo'n bijzondere plek maakt om te werken.

teamspeler

Titel
Als jij groeit, groeien wij ook

Inhoud

Onze mensen hebben de ambitie om snel te groeien. Met een ondernemende mindset zijn ze toegewijd om alles uit hun potentie te halen. We moedigen je aan om jezelf voortdurend te ontwikkelen door ofwel meer verantwoordelijkheid te nemen in je eigen rol, ofwel door een carrièrestap te maken. Hier kies je zelf in welke richting je wilt groeien. 

We nodigen je uit om deel te nemen aan onze reis; een reis die wordt gestimuleerd door de steun van inspirerende leiders, internationale interacties en een breed scala aan kansen binnen onze organisatie met ontwikkelingsprogramma's en trainingen passend op elk moment van je carrière. Als jij groeit, groeien wij ook.

Leer meer over wat we stagiairs, trainees, professionals en executives bieden.