Het gevoel dat je echt een verschil kan maken

Lesley - inclusive by nature
Paragraphs

Content

"Wat me de meeste energie geeft is het gevoel dat je echt een verschil kan maken - voor een individu, maar ook voor een team en uiteindelijk de business." Lesley is inclusief by nature. Hoe vertaalt ze dit in haar werk als Global Diversiteit & Inclusie (D&I) Lead bij FrieslandCampina?

D&I Commissie

Als Global D&I Lead is het Lesley's taak om op te treden als voorzitter van onze wereldwijde D&I commissie. "De commissie is het hart van onze D&I-beweging. Ons doel is om bewustzijn en begrip te vergroten en verandering te creëren binnen de organisatie. We organiseren wereldwijd verschillende activiteiten, zoals sessies over perceptiebias en het eren van onze 130 verschillende nationaliteiten door activiteiten rond belangrijke evenementen, zoals Chinees Nieuwjaar en Ramadan."

Titel
Diversiteit is niets zonder inclusie

Content

"Bij FrieslandCampina zijn we ervan overtuigd dat diversiteit en inclusie resulteert in beter presterende teams, creativiteit bevordert, tot betere beslissingen leidt en de creatie van producten en diensten ondersteunt die de behoeften van de gemeenschappen die we bedienen weerspiegelen. Het hebben van een diverse medewerkers betekent dat het belangrijk is om ervoor te zorgen dat dat iedereen zich gewaardeerd, gerespecteerd en betrokken voelt."

We streven naar een omgeving waarin iedereen zijn beste en authentieke zelf op het werk kan zijn.

De kracht van Wij

"Persoonlijk krijg ik veel energie van het samenwerken met een diverse groep mensen. Het horen van hun verhalen, hun passies, hun ideeën en uiteindelijk leren over hen als individuen en de culturen die zij vertegenwoordigen. Je stopt nooit met leren en door open te staan verschillende opvattingen en perspectieven kun je je eigen levenservaringen verrijken. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar het is belangrijk om de tijd te nemen om te luisteren en te begrijpen."

A diverse team

Hoogtepunten

130

Verschillende nationaliteiten

38

Landen wereldwijd

Ben jij nieuwsgierig naar jouw persoonlijke nature?

Country Context
nld