'Gezonde moeders, gelukkige families' zo helpt Three Crowns moeders in Nigeria

Lara
Paragraphs

Inhoud

Hoe kun je moeders in hun kracht zetten in tijden van Corona? Het marketing team van Three Crowns kwam met een innovatieve oplossing om moeders in Nigeria te helpen om gezond te blijven tijdens de lockdown. Dit heeft zelfs geleid tot een groei in sales van 300%! Hoe ze dit doen? Lara, Marketing Director van Three Crowns legt het uit.

Ons motto bij Three Crowns is ‘gezonde moeders, gelukkige families’.

“We zien het als onze missie om moeders in Nigeria te helpen door de juiste voeding te bieden. Door Corona moesten we innovatieve manieren vinden om in contact te blijven met onze consumenten en hen te helpen in deze lastige tijden. Thuisonderwijs en thuis werken hebben gezorgd voor een verhoging van mentale stress, angst en gewichtstoename voor met name moeders.

Aangezien de winkels maar gedeeltelijk open waren hebben we ons meer op e-commerce gefocust. We begonnen met online campagnes en kwamen erachter dat we op deze manier veel mensen konden bereiken. We hebben ons grote bereik op onze digitale platforms gebruikt om moeders en hun families te helpen.”

Online sportsessies

“We organiseren iedere zaterdag online sportsessies met een bekende fitness coach. De sessies worden opgevolgd door gesprekken over mentale gezondheid, financiële tips, tips voor ontbijt en gezondheidstips. Toen we net begonnen waren er zo’n 300-400 deelnemers, maar nu hebben we gemiddeld 1.000 mensen in de sessie.

Onze online activiteiten hebben niet alleen onze consumenten positief beïnvloedt, maar ook ons merk. We hebben veel mensen kunnen bereiken, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een groei van onze sales van 300%!"

Three Crowns Campaign

Inhoud

Als moeder weet ik maar al te goed hoeveel moeders moeten doen en hoe lastig het is om een goede balans te vinden. Ik ben erg trots dat we als merk de mogelijkheid hebben om moeders te helpen voor zichzelf te zorgen.

Meer verhalen van onze ambassadeurs

Country Context
nld