Beter goed gedaan, dan goed gezegd

Garni, Resilient by Nature
Paragraphs

__________________

Heb jij het al gezien? De nieuwe film van FrieslandCampina die een kijkje geeft in het werken binnen ons bedrijf. Vijftien collega’s delen hun bijzondere en persoonlijke verhaal over wat hen drijft in het leven en daarmee ook in hun werk.

Dit is het verhaal van Garni, onze veerkrachtige logistiek coördinator.

Titel
Het verhaal van Garni

Inhoud

Garni werkt al ruim 7 jaar bij FrieslandCampina en begon als Order Picker, groeide door naar baliemedewerker en is momenteel logistiek coördinator bij onze productielocatie in Maasdam. Garni omschrijft zichzelf als leergierig en kan snel schakelen. “Ik heb mezelf van alles geleerd en kan nu bijna op alle plekken invallen als het nodig is”. Hij vindt het leuk om nieuwe collega’s op te leiden, maar het allerleukst vindt hij de sfeer in het team. “We staan voor elkaar klaar, maken grapjes, helpen elkaar altijd als het nodig is en met elkaar zorgen we dat we het beste doen voor onze klanten.”

Elkaar beter, slimmer en sterker maken. Dat is waar ik voor sta!

Veerkrachtig by nature

Als het druk is of als er ergens extra handen nodig zijn, dan staat Garni vooraan om zijn collega’s te helpen. Hij haalt energie uit het zorgen dat alles draait zoals het hoort te draaien. "Tijdens de dagelijkse overdracht worden alle belangrijke zaken besproken; hoeveel layer pickers er gedraaid zijn, of er storingen zijn geweest en wat de huidige stand van zaken is. Soms betekent dit dat we alle zeilen bij moeten zetten om een plan B uit te voeren. Door de veerkracht en het vertrouwen binnen ons team, zijn we hier vaak succesvol in!”

Garni is veerkrachtig by Nature

Titel
Doen wat je leuk vindt

Inhoud

Ook buiten het werk vindt Garni het belangrijk om mensen te helpen, bijvoorbeeld als hij merkt dat ze niet lekker in hun vel zitten. “Ik probeer doormiddel van grapjes dingen luchtiger te maken en het zo van een andere kant te bekijken.”

Garni is vader van een zoon en dochter. “Ik vind het belangrijk om met mijn kinderen over de toekomst te praten, maar probeer niet te veel druk bij ze neer te leggen. Zolang zij maar eerlijke en behulpzame mensen zijn én doen wat ze leuk vinden, ben ik een gelukkige vader.”

Wil jij ook doen wat je leuk vindt?

Country Context
nld