Elke dag als ik opsta weet ik dat ik een verschil kan maken in iemands leven

Saud Pasha
Paragraphs

Inhoud

“Elke dag als ik opsta weet ik dat ik een verschil kan maken in iemands leven en iets kan toevoegen aan de samenleving." Saud, Dairy Development Manager in Pakistan, is betrokken by nature. Hoe zet hij deze drijfveer in actie?

Dairy Development Programma in Pakistan

“Ruim 8 miljoen families hier in Pakistan leven van inkomsten uit de melk van hun koeien. Een groot probleem is echter het ontbreken van kennis van de melkveehouderij. Met het Dairy Development Programma (DDP) proberen wij daarin te ondersteunen met trainingen en uitwisseling van kennis. Ons doel is om bij te dragen aan de Pakistaanse economie en de kleinschalige melkveehouders te helpen hun leefomstandigheden en productiviteit te verbeteren, zodat ze hun kinderen een goede toekomst kunnen bieden."

Dairy Development Programme

Titel
Het geluk dat van hun gezichten blijkt is onbetaalbaar

Inhoud

Saud levert een grote bijdrage aan de samenleving in Pakistan, maar waarom is dit zo belangrijk voor hem? "Ik stel mezelf vaak de vraag: wat is de reden van mijn bestaan en wat wil ik bereiken? Ik wil mensen helpen groeien in het leven en al het mogelijke doen om een glimlach op iemands gezicht te toveren. 

Ik vind het fantastisch als ik een lokale melkveehouder kan helpen de hoeveelheid melk per koe te verdubbelen. 

Het geluk dat uit hun gezichten blijkt, dat is onbetaalbaar. Elke dag als ik opsta, weet ik dat ik een verschil kan maken in iemands leven en kan bijdragen aan de samenleving. Dit geeft me veel energie."

Meer verhalen van onze ambassadeurs

Country Context
nld