Project Management

Project Managers at work
Paragrafen

Titel
Werken aan een toekomstbestendig FrieslandCampina

Content

Om als FrieslandCampina te groeien en onze ambities te halen is het belangrijk om transformaties door te gaan via projecten en programma’s. Projectmanagement gaat over het veranderen van onze business. De complexiteit van onze projecten verschillen, maar je speelt altijd een centrale rol in zowel planning, het bewaken van het budget en kwaliteit als risk en stakeholdermanagement.

Projectmanagement is van toegevoegde waarde door de verbindende factor.

Als projectmanager heb je een groot aantal mogelijke richtingen om het verschil te maken. Dit kan zijn op het gebied van communicatie, IT, innovatie of binnen onze supply chain. 

Teamwork makes the dairy dream work!

"Als projectmanager bij FrieslandCampina heb je een erg boeiende en afwisselende job. Je komt in contact met verschillende disciplines en collega’s. Een nieuw product op de markt brengen is steeds een uitdaging. Samen met jouw team tracht je commerciële strategieën en marketing ideeën te vertalen naar haalbare initiatieven in productie en supply chain.  Ieder project is anders, elke dag is verschillend. Ik ben erg leergierig en ontdek graag nieuwe dingen. Ik vind het dan ook heel fijn om samen te werken en kennis te delen met collega’s die een expert zijn in hun vakgebied." – Leen De Jonghe, Commercialisation Lead Consumer Dairy Belgium

Leen De Jonghe

Titel
Investeer, innoveer en continueer productie

Content

Hoe moet je de motor van een rijdend voertuig vervangen? Oftewel, hoe kun je onze fabrieken innoveren zonder onze productieprocessen te stoppen? Het veranderen van de huidige infrastructuur en tegelijkertijd productielevels behouden vraagt om organisatietalent met een technische achtergrond. Om deze complexe projecten te runnen zijn we op zoek naar technische projectmanagers die onze brownfield en greenfield projecten wereldwijd runnen. Projecten variëren van sproeidroogtorens tot complete new productie- en verpakkingslijnen. Het gaat om complexe multidisciplinaire projecten en programma’s van 1 tot 100 miljoen Euro’s investering. Ga jij de uitdaging aan?

Vind jouw discipline

Commercial & Business Development

Research & Development , Sales & Marketing
Commercial & Business Development

Operations, Technology & Safety

Engineering & Technology , Operations & Manufacturing, Performance Excellence , Quality, Safety, Health & Environment
Operations, Technology & Safety

Project & General Management

Project Management , General Management
Project & General Management

Supply Chain & Logistics

Supply Chain & Logistics
Supporting Services

Supporting Services

Communicatie, Finance , Human Resources, IT & Digital, Legal, Procurement
Supporting Services Belgium