IT & Digital

IT & Digital employees
Paragrafen

Titel
Je vindt IT & Digital overal in onze organisatie

Inhoud

IT & Digital zijn belangrijke factoren om de ambities van onze business te realiseren. De strategie van FrieslandCampina is om digitale technologie en informatie te verbeteren met als doel een klantgerichte digitale ervaring te bieden. Dit voor onze consumenten, klanten, werknemers en boeren.

Wij bevinden ons in een transitie naar data-gestuurde besluitvorming, om een digitale agile organisatie te worden. Wij brengen dit naar een strategisch niveau en voeren het door in onze 24/7 wereldwijde operatie. Om dit te realiseren hebben we IT en digitale talenten nodig.

Het creëren van een globaal data platform

Heb jij passie voor alles wat te maken heeft met data? Wij geloven dat big data ons kan helpen in onze digitale journey in verschillende delen van onze organisatie. 

Inhoud

Als Business Intelligence Developer bijvoorbeeld, zorg jij ervoor dat alle klantinteracties op een Amazon level ervaring zitten. Of ondersteun besluitvorming als Data Architect of Data Engineer door analytische modellen en dashboards te leveren. Het maakt niet uit welke taal je spreekt: Python, PySpark, SQL and Linux scripting. Wij doen wat nodig is om aan de behoeften van de business te voorzien.

Titel
Run en innoveer de business

Inhoud

Onze IT Services afdeling voorziet de producten en services om de organisatie draaiende te houden. Van ons hoofdkantoor in Amersfoort tot onze operating companies over de gehele wereld. Het team is verantwoordelijk voor alle hard- en software en alle IT support services. Het doel van de IT afdeling is om onze business te digitaliseren, met simpele, geautomatiseerde processen, apps en efficiente, veilige web en cloud services.

Vind jouw discipline

Commercial & Business Development

Research & Development , Sales & Marketing
Commercial & Business Development

Operations, Technology & Safety

Engineering & Technology , Operations & Manufacturing, Performance Excellence , Quality, Safety, Health & Environment
Operations, Technology & Safety

Project & General Management

Project Management , General Management
Project & General Management

Supply Chain & Logistics

Supply Chain & Logistics
Supporting Services

Supporting Services

Communicatie, Finance , Human Resources, IT & Digital, Legal, Procurement
Supporting Services Belgium