FrieslandCampina's Finance Traineeship

De inschrijvingen voor het Finance Traineeship dat start in september 2024, staan open van 1 maart tot en met 7 april 2024
Trainee - Unleash your Nature
Paragrafen

Titel
Klaar om je carrière een vliegende start te geven?

Inhoud

FrieslandCampina is een van de leiders in de zuivel branche – een positie die alleen vastgehouden kan worden door goed financieel management. Dit kan worden gewaarborgd door getalenteerde professionals, zoals jijzelf, die altijd op zoek zijn naar optimale waarde voor geld; jij wil winnen in de markt. Bij FrieslandCampina voegen we zo veel mogelijk waarde aan melk toe om een maximale bijdrage te leveren aan de inkomsten van leden-melkveehouders, voor nu en in de toekomst.

Ben jij klaar om je carrière een vliegende start te geven? Meld je dan nu aan! 

 

Finance Traineeship

Als Finance trainee bij FrieslandCampina zal je continu uitgedaagd worden en met veel stakeholders moeten schakelen. Vandaar dat we op zoek zijn naar jonge talenten met sterk communicatieve vaardigheden en een flinke portie overtuigingskracht. Als Finance trainee krijg je twee verschillende rollen binnen twee verschillende Finance afdelingen. Je kan bijvoorbeeld terecht komen bij één van onze Shared Service Centres in Kuala Lumpur of Budapest, waar je voornamelijk operationeel aan de slag zal gaan, terwijl je in een strategische rol juist onderzoekt welke richting FrieslandCampina op zou moeten gaan om meer waarde te creëren.

Trainees die koffie drinken op de Chocomelk bank

Zoeken we naar jou?

  • WO Master diploma (bij voorkeur in Finance, Accounting & Controlling, Business Administration of Economics)
  • Beginnende werkervaring en/of een stage
  • Ervaring met financiële systemen is een pré
  • Internationale focus en mobiliteit
  • Je bent een team player, analytisch, pragmatisch, sociaal en beschikkend over leiderschapsvaardigheden
  • Vloeiend in Engels

Finance Trainee Robin aan het woord

“FrieslandCampina probeert wereldwijd afgelegen gebieden bereikt met zijn voedzame en betaalbare producten. Tijdens mijn Traineeship heb ik samen met het lokale financiële team van Nigeria de haalbaarheid berekend van het opzetten van een koefokcentrum in West-Afrika. Het is fantastisch dat FrieslandCampina streeft naar betere voeding voor de wereld en het maakt me trots om hieraan bij te dragen.”

Finance Trainee Robin - Passionate by Nature

Frederique, Finance Trainee

“Wat ik erg leuk vind aan het Finance Traineeship bij FrieslandCampina is dat ik al meteen aan het begin van mijn carrière direct veel vertrouwen en verantwoordelijkheden kreeg. Ondanks dat ik net was afgestudeerd aan de Universiteit, nam mijn team mijn perspectief meteen serieus en vertrouwden ze mij volledig bij het nemen van beslissingen.”

Finance Trainee Frederique - Curious by Nature

Titel
Voorbeelden van opdrachten

Inhoud

Commercial Controller 
Als Commercial Controller vervul je twee belangrijke rollen. Ten eerste heb jij het financiële inzicht waarbij FrieslandCampina verwacht dat jij in control bent over de financiën. Dit betekent dat je alles begrijpt wat gerelateerd is aan Finance, zoals de kosten, winst, KPI’s, cashflows en balansposten. Deze kan jij vertalen naar begrijpelijke inzichten. Ten tweede werk je dagelijks samen met marketing en sales afdelingen. In deze rol wordt er van jou verwacht dat je de financiële businesspartner bent door het verschaffen van betrouwbare en duidelijke financiële inzichten, maar ook dat je in staat bent collega’s binnen de marketing en sales afdelingen uit te dagen om juiste beslissing te maken op basis van deze inzichten. Deze aspecten gecombineerd maakt de positie van Commercial Controller een diverse, analytische en uitdagende rol. 

Corporate Treasury 
In een rol binnen Corporate Treasury werk je aan de dagelijkse Treasury gerelateerde activiteiten, zoals cash- en FX management. Daarnaast speel je ook een rol in strategische projecten, waarin je de kans krijgt om te helpen bij het implementeren van processen en beleid, zoals FX Hedging en Dividend Cycle Planning, maar ook je bijdrage kunt leveren binnen onderhandelingen met banken en andere externe stakeholders.

Klaar om je carrière een vliegende start te geven?

Eva van Hoogstraten

Contact

De inschrijvingen voor het traineeship dat start in september 2024, staan open van 1 maart tot en met 7 april 2024.

Heb je vragen over het traineeship? Neem contact met mij op!

Eva van Hoogstraten