Sales Support Officer

Bij FrieslandCampina Belgium Cheese NV, werkend onder de naam Velder, zijn we op zoek naar een gedreven Sales Support Assistant. Iemand die vanuit zijn/haar liefde voor voeding en met een passie voor kaas ambassadeurschap uitstraalt naar de buitenwereld.

 

Sales Support Officer

What we ask

- Je hebt een passie voor zuivel

- Je hebt een Master of Bachelor diploma en koppelt dit aan minstens een eerste ervaring in sales, bij voorkeur FMCG/food

- Relaties ontwikkelen en onderhouden zit in je DNA. Je opent makkelijk nieuwe deuren en bouwt graag relaties op.

- Je bent een ondernemend persoon en denkt steeds resultaatsgericht en consumer-first.

- Je communiceert vlot en hebt een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels.

- Je werkt nauwkeurig

- Gedegen praktijkkennis van MS Office (Outlook, Excel, PowerPoint en Word).

What we offer

Je komt terecht in een duurzame en innovatieve werkomgeving waar je de mogelijkheid krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Je kan rekenen op een verantwoordelijke en afwisselende job met ruimte voor initiatief, reële groeimogelijkheden en een marktconform salaris.

Vacancy description

De Sales Support Assistant draagt samen met de Account Managers van ons team in België zorg voor een optimale invulling van de accountplannen ten behoeve van het opleveren van de tot doel gestelde resultaten van de klant. Dit doe je onder andere door de Account Manager commercieel te ondersteunen door het begeleiden van (nieuwe) trajecten van klanten, het verwerken van tariefwijzigingen en assortimentslijsten, het coördineren van acties en het opvoeren van artikelgegevens.

 

Daarnaast onderhoud je de contacten met de klanten over operationele zaken, lever je rapportages en analyses aan en draag je zorg voor een optimale samenwerking met de Back Office afdeling. Het is jouw verantwoordelijkheid om de Account Manager hierin zoveel mogelijk te ontzorgen.

Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

De cultuur binnen Velder laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsens.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 53539 | Sales Support Officer, Belgium
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.