Vezető

Kamatoztasd tudásod egy olyan vállalatnál, amely értéket teremt
Álláshirdetés megtekintése
Hein Schumacher, CEO FrieslandCampina
Paragraphs

Cím
Vezetői szellemiség, amely segíti az előrehaladásunkat

Tartalom

Felső vezetőként hitelesen, inspirálva másokat és az egyén, a csapat és az üzlet fejlődését szem előtt tartva irányítunk. Role modellként a mindennapi tevékenységek során megtestestíted a vállalatunk célját:‘Természet általi táplálást’  

Kialakítod azokat a rendszereket mely lehetővé teszik beosztottjaid bevonását a megfelelő szintű önállóság mellett. 

A sikeres üzletmenet érdekében, olyan szakértőket keresünk, akik energikusak, motiváltak, vállalkozó szelleműek, keresik a kihívásokat és nemzetközi tapasztalatukkal készek hatékonyan alakítani az FMCG piacot. 

Az újdonságra nyitottan mindig innovatív, kreatív megoldásokra törekszel a céljaid gyors elérése érdekében. Vezetőként kitartóan és felelősségteljesen kell elősegíteni a kezdeményezéseket. Olyan vezetőt keresünk, aki segíti a szervezet előrehaladását. 

Partnerkapcsolatok és akvizíciók, melyek hozzájárulnak növekedésünkhöz

“Számít, hogy milyen pozíciót töltünk be a piacon; ha az első vagy a második helyen állunk az országban, akkor megtehetjük, hogy minden csatornán és minden időben jelen legyünk.” – Jaska de Bakker, CFO FrieslandCampina 

CFO Jaska de Bakker

Támogatjuk az Innovátorokat

A Global Kereskedelmi Igazgatónk Aniruddha Kusurkar a Milkubator program keretén belül megvalósuló innovációkról és a belső kezdeményezésekről beszél.

Mérföldköveink

23,816

munkavállaló világszerte

36

ország

17,413

farmer tulajdonos

>100

Export több mint 100 országba

94%

os zöldenergia felhasználás a termelésben

11.3

milliárd eurós nettó árbevétel