Rólunk

FrieslandCampina Head Quarters
Paragraphs

Cím
A FrieslandCampina több mint egy tejtermékeket gyártó vállalat

Content

A FrieslandCampina sokkal több, mint egy tej alapú ital, egy darab sajt vagy különféle alapanyagok. Minden nap keményen dolgozunk annak érdekében, hogy valódi változást hozzunk az emberek millióinak életében továbbá a tulajdonosaink, munkatársaink, fogyasztóink és az üzleti partnereink számára. Gazdag történelemmel rendelkezünk. 1871-ben a gazdálkodók egy csoportja szövetkezetet hozott létre Hollandiában. 

Azóta az egyik legnagyobb tejtermékgyártó vállalattá váltunk a világon.  

A FrieslandCampina továbbra is szövetkezeti tulajdonban van, mely 10,564 szövetkezeti tagjával Hollandiában, Belgiumban és Németországban számos tejüzemet működtet. 

We Were There For Your Grandparents

And even for their grandparents. Our roots lie in the Dutch soil and we’ve been around since 1871. It is the diversity of our people, their individual enthousiasm and collective commitment to shaping the future of dairy that makes FrieslandCampina a special place. 

Go back in time

Célunk, Terveink

A FrieslandCampina célja „táplálni a természet által”. Azaz jobb táplálkozást biztosítani a világ számára, jobb megélhetést a farmerek számára most és a következõ generációk számára. Gazdag története van a szövetkezeti együttműködésnek, az innovációnak és a fenntarthatóságnak. 

Mérföldköveink

22,961

munkavállaló világszerte

32

ország

15,703

tulajdonos a szövetkezetben

10

milliárd kilo tej került feldolgozásra 2021-ben

>100

Export több mint 100 országba

94%-os

zöldenergia felhasználás a termelésben

Cím
A fogyasztói termékektől a gyógyszeripari összetevőkig

Content

Jó és egészséges tejtermékek gyártása a legfontosabb számunkra, ez határozza meg tevékenységünket és egyben jellemzi vállalatunkat is. Termékeink világszerte több, mint 100 országba jutnak el, és négy különféle szakterületre oszthatók, meghatározva ezzel szervezetünk felépítését:  

  • Speciális táplálkozás (csecsemők, időskorúak, sportolók) 
  • Összetevők (B2B, gyógyszerpiac) 
  • Fogyasztói tejtermékek (fogyasztási cikkek) 
  • Tejipari alapanyagok (sajt, vaj és tejpor)