Rólunk

FrieslandCampina Head Quarters
Paragraphs

Cím
A FrieslandCampina több mint egy tejtermékeket gyártó vállalat

Tartalom

A FrieslandCampina sokkal több, mint egy tej alapú ital, egy darab sajt vagy különféle alapanyagok. Minden nap keményen dolgozunk annak érdekében, hogy valódi változást hozzunk az emberek millióinak életében továbbá a tulajdonosaink, munkatársaink, fogyasztóink és az üzleti partnereink számára. Gazdag történelemmel rendelkezünk. 1871-ben a gazdálkodók egy csoportja szövetkezetet hozott létre Hollandiában. 

Azóta az egyik legnagyobb tejtermékgyártó vállalattá váltunk a világon.  

A FrieslandCampina továbbra is szövetkezeti tulajdonban van, mely 10,564 szövetkezeti tagjával Hollandiában, Belgiumban és Németországban számos tejüzemet működtet. 

Célunk, Terveink

A FrieslandCampina célja „táplálni a természet által”. Azaz jobb táplálkozást biztosítani a világ számára, jobb megélhetést a farmerek számára most és a következõ generációk számára. Gazdag története van a szövetkezeti együttműködésnek, az innovációnak és a fenntarthatóságnak. 

Mérföldköveink

22,961

munkavállaló világszerte

32

ország

15,703

tulajdonos a szövetkezetben

10

milliárd kilo tej került feldolgozásra 2021-ben

>100

Export több mint 100 országba

94%-os

zöldenergia felhasználás a termelésben

Cím
A fogyasztói termékektől a gyógyszeripari összetevőkig

Tartalom

Jó és egészséges tejtermékek gyártása a legfontosabb számunkra, ez határozza meg tevékenységünket és egyben jellemzi vállalatunkat is. Termékeink világszerte több, mint 100 országba jutnak el, és négy különféle szakterületre oszthatók, meghatározva ezzel szervezetünk felépítését:  

  • Speciális táplálkozás (csecsemők, időskorúak, sportolók) 
  • Összetevők (B2B, gyógyszerpiac) 
  • Fogyasztói tejtermékek (fogyasztási cikkek) 
  • Tejipari alapanyagok (sajt, vaj és tejpor)