Betere toegang tot voeding met Milky Pap

Gloria
Paragraphs

Inhoud

“We nemen onze rol in het bieden van nutriëntrijke voeding voor iedereen erg serieus.” Gloria, Brand Manager in Nigeria, is gepassioneerd by nature. Hoe gebruikt ze deze drijfveer in haar werk?

Toegang tot gezonde voeding

Nigeria is de grootste economie van Afrika, maar 70 procent van de 200 miljoen inwoners leeft in armoede. "Voor veel mensen lastig is om voedzame producten te krijgen. Ze willen kwalitatieve melkproducten consumeren, maar deze kunnen ze niet betalen. Om melkproducten toegankelijker te maken voor gezinnen met lage inkomens hebben we Milky Pap geïntroduceerd."

Milky Pap

Inhoud

“Milky Pap is gemaakt met onze hoge kwaliteit Peak-melk. Het is een voedzaam melk- en papproduct dat aangeboden wordt voor een betaalbare prijs. We nemen onze rol in het bieden van nutriëntrijke voeding voor iedereen erg serieus. Daarom zetten we ons in om onze voedzame producten bereikbaar te maken voor heel Nigeria. We onderzoeken ook mogelijkheden om schoolprogramma’s te ondersteunen om de inname van voeding van kinderen te verbeteren.”

Gloria heeft ambitieuze plannen voor de toekomst van Milky Pap.

Mijn droom is dat iedereen in Nigeria toegang heeft tot nutriëntrijke voeding.

"Ik hoop dat Milky Pap op de ontbijttafel van veel gezinnen in Nigeria komt en dat we onze product naar andere markten kunnen verspreiden. Het zou super zijn als we betaalbare zuivelproducten ook in andere Afrikaanse markten kunnen aanbieden." 

Meer verhalen van onze ambassadeurs

Country Context
nld