IT & Digital

IT & Digital employees
Paragraphs

Titlu
Tehnologia Informatiei si mediul digital este pretutindeni​ in organizatia noastra

Conţinut

Pentru a realiza ambitiile noastre de afaceri si nu numai, IT si Digital sunt factorii cheie. Strategia FrieslandCampina este de a activa si de a stimula tehnologia digitala si a informatiilor cu scopul de a oferi experiente  digitale imbunatatite, pentru consumatorii, clientii, angajatii si fermierii nostri.

Suntem intr-o tranzitie catre un proces de decizionare  bazat cu precadere pe date si perspective factuale masurabile si catre a deveni o organizatie digitala agila. Aducem acest lucru la un nivel strategic si il implementam direct in operatiunile noastre 24/7 la nivel mondial. Pentru a face sa functioneze acest obiectiv, avem nevoie de talente in IT & Digital.

Cream o platforma globala de date

Esti pasionat de tot ceea ce are de-a face cu datele? Noi credem ca ʺbig dataʺ ne poate ajuta sa prosperam in calatoria de accelerare digitala care prinde viata in diferite domenii ale afacerii noastre la nivel global.

Conţinut

De exemplu, daca esti un Business Intelligence Developer, vei face din fiecare interactiune cu clientii o experienta la nivel de Amazon. Sau vei conduce luarea deciziilor ca un arhitect de date sau inginer de date, prin furnizarea de modele analitice de inalta calitate si tablouri de bord. Nu conteaza ce limba vorbesti: Python, PySpark, SQL si Linux scripting. Facem tot ce este nevoie pentru a satisface nevoile afacerii.

Titlu
Asigura sprijinul si inoveaza

Conţinut

Departamentul nostru de Servicii IT ofera produsele si serviciile necesare pentru a mentine intreaga organizatie in functiune. De la sediul nostru din Amersfoort la companiile noastre din intreaga lume. Echipa este responsabila pentru toate componentele hardware si software, precum si pentru toate serviciile de asistenta IT. Scopul departamentului IT este de a digitaliza companiile noastre utilizand procese simplificate, automatizate, aplicatii excelente si servicii web si cloud eficiente si sigure.

Gaseste-ti disciplina