Een stap extra zetten

Collega Danja in de fabriek
Paragraphs

__________________

Heb jij het al gezien? De nieuwe film van FrieslandCampina die een kijkje geeft in het werken binnen ons bedrijf. Vijftien collega’s delen hun bijzondere en persoonlijke verhaal over wat hen drijft in het leven en daarmee ook in hun werk.

Dit is het verhaal van Danja, een betrokken Quality Control Analist in het laboratorium in Steenderen.

Titel
Het verhaal van Danja

Inhoud

Danja is sinds anderhalf jaar werkzaam als Quality Control Analist bij FrieslandCampina in het laboratorium van de kaasfabriek in Steenderen. Samen met een klein team bewaakt en verbetert zij de kwaliteit van onze kazen, onder andere door chemische en microbiologische analyses. “Wij bepalen bijvoorbeeld het percentage vet of eiwit in onze producten. Deze functie is heel divers, want ik kom overal in de fabriek en leer dus veel over verschillende aspecten in het kaasmaakproces”.

Nieuwe plekken en nieuwe dingen om te leren, dat geeft mij veel energie!

Betrouwbaar by Nature

Danja wordt zowel in haar privéleven als op de werkvloer gekenmerkt door haar betrokken houding. Een stapje extra zetten voor de mensen in haar omgeving doet ze graag en ook voor haar collega’s staat ze ten alle tijde open om vragen te beantwoorden of hulp aan te bieden. Het laboratorium bestaat uit een klein en hecht team wat maakt dat je elkaar goed leert kennen en weet wat je aan de ander hebt.

Danja Betrouwbaar by Nature

Inhoud

“Ik werk nog niet zo lang bij FrieslandCampina. In de gesprekken met mijn collega’s merk ik dat ik serieus word genomen en dat we echt van elkaar leren. Ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zijn er veel zaken mogelijk. Zo ben ik nu ook met taken buiten mijn rol bezig, zoals dat ik lid ben geworden van de onderdeelcommissie van de ondernemingsraad.”

Zet jij ook een stap extra?

Country Context
nld