Maintenance Engineer

p _msthash="339742" _msttexthash="119178475">Voor onze locatie FrieslandCampina Nuenen zijn we op zoek naar een fulltime Maintenance Engineer in dagdienst. De roomfabriek van FrieslandCampina Nuenen draait in 5 ploegendienst. We maken daarbij gebruik van complexe machines en installaties in de procestechniek. Ben jij die gedreven techneut met ambitie, die de afdeling Maintenance binnen FrieslandCampina Nuenen naar een hoger plan kan brengen? Op het gebied van preventief onderhoud, technische verbeteringen, standaarden, werkprocessen en data management? Dan is dit iets voor jou!

Maintenance Engineer

我们的需求

Om succesvol te zijn als Maintenance Engineer bij FrieslandCampina Nuenen breng je naast een dosis energie het volgende mee:

 

  • Een afgeronde HBO opleiding richting Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Elektro en/of vergelijkbaar (bij voorkeur techniek)
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de procesindustrie, bij voorkeur in de voedingsmiddelen industrie
  • Kennis en ervaring met Maintenance systemen en methodieken, zoals: SAP, FMECA, TPM, RCA
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands op alle niveaus (mondeling en schriftelijk)
  • Je beschikt over de volgende eigenschappen: resultaatgericht, initiatief, analytisch, stressbestendig, klantgericht, accuraat, communicatief, samenwerken, veiligheidsbesef/bewustzijn

我们可提供

Unieke cultuur gezien FrieslandCampina een Nederlandse roots heeft maar inmiddels is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld;

 

  • We bieden een prettige work-life balance, marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden (werkweek van 38 uur, eindejaarsvergoeding van 3%, marktconform pensioen, vakantiegeld 8%, flexibele werktijden, mogelijkheid om vanuit huis te werken, bonus); 
  • Diverse trainingen en coaching programma’s om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen; 
  • Interne doorgroei wordt sterk gemotiveerd vanuit FrieslandCampina! 
  • Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s; 
  • We geven je vertrouwen en autonomie om lange termijn impact te genereren dat bijdraagt aan betere voeding voor de wereld.


Trouw blijven aan wie je echt bent, dat is jouw startpunt bij FrieslandCampina. Want juist door onze verschillen te omarmen, kunnen we samen groeien. We willen een werkomgeving creëren die alle medewerkers hun beste en meest authentieke zelf laat zijn. Als wij bij jou passen, maar je niet zeker weet of jij helemaal bij de rol past, moedigen we je nog steeds aan om te solliciteren zodat we je kunnen helpen om de rol te vinden die het beste bij jou past. 

空缺职位描述

Wat doet de Maintenance Engineer in Nuenen? Het doel van je functie is het zorgen dat onze fabriek op een efficiënte en effectieve manier komt tot maximale beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Als Maintenance Engineer ben je o.a. verantwoordelijk voor:


•    Mede ontwikkelen en uitrollen van het onderhoudsbeleid voor de locatie Nuenen waarbij je je richt op het vergroten van de technische beschikbaarheid en het reduceren van de onderhoudskosten.
•    Initiatief nemen in, en het uitwerken van investeringsbeslissingen vanuit technisch ( onderhouds) en bedrijfseconomisch oogpunt. •    Faciliteren van analyses van technische storingen en breakdowns, met als doel de grondoorzaken achterhalen die kunnen liggen op het gebied van techniek, technologie, gedrag en organisatie.
•    Mede-opstellen van Maintenance KPIs en deze bewaken om realisatie van gestelde onderhoudsdoelstellingen te meten.
•    Verantwoordelijk voor de opzet en het functioneel beheer van het Onderhoud Beheer Systeem.
•    Opstellen van onderhoudsconcepten en onderhoudsplannen.
•    Doen van voorstellen om onderdelen op voorraad te nemen / te verwijderen conform onderhoudsconcept.
•    Adviseren over onderhoudscontracten naar Maintenance Manager.
•    Adviseren en participeren op het gebied van veiligheid, techniek en onderhoud en onderhoudbaarheid bij modificaties en (grote) nieuwbouwprojecten, hier binnen borgen dat de juiste procedures en standaarden worden gevolgd. Jouw taak is essentieel om ervoor te zorgen dat projecten leveren wat er afgesproken is.
•    Verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van technische standaarden.
•    Verantwoordelijk voor technische documentatie. In deze rol rapporteer je aan de Manager Maintenance. Je werkt intensief samen met de afdeling Productie als zijnde eigenaar van de installaties, en daarnaast ook met de afdelingen Performance Excellence, QA en SHE. Ook participeer je in verbeterprojecten.

在 FrieslandCampina,我们珍视每一个人独一无二的天性,也相信不同个体在一起可以产生巨大的能量。我们拥抱差异,打造无偏见 (性别、宗教、种族、性取向、年龄、残疾或国籍)的工作环境。释放天性,共赢为世界提供更好的营养。如果这也是你的初心,加入我们。

Voor duizenden mensen zijn we elke dag meer dan alleen een zuivelonderneming. Voor onze boeren, onze medewerkers, de gemeenschappen die we bedienen, de bedrijven waarmee we samenwerken en de mensen voor wie we geluk brengen, betekent FrieslandCampina iets meer. Voor hen gaat het niet alleen om wat we doen, maar om wie we zijn.

 

Wij waarderen getalenteerde mensen, ongeacht hun achtergrond, die willen bijdragen aan iets dat groter is dan zijzelf. We moedigen al onze medewerkers aan om beslissingen te nemen die de hele onderneming ten goede komen. Bij FrieslandCampina zijn we eigenaar van onze eigen carrière en handelen daarnaar. We vertrouwen erop dat jij het verschil maakt in je werk en invloed hebt op het grotere geheel. Werken bij FrieslandCampina betekent dat je bijdraagt aan een betere wereld.

 

Deze functie bevindt zich in Nuenen.

现在申请

联系方式

Sander Gravenberch

1  / 
JOB-ID: 48939 | Maintenance Engineer, Netherlands
Basic information

申请这个职位

请在这里填写您的详细信息

* 处为必填内容

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

您是否确认要退出申请?

通过点击按钮结束申请,或分享空缺职位信息。