Revisiemonteur

Jij als Revisie - Monteur

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van geplande revisies en uitwisselingen van apparatuur en incidenteles storing werkzaamheden in onze fabriek in Veghel. Je vakgebied bestaat uit alle hierin voorkomende werktuigbouwkundige werkzaamheden. Je werkt zelfstandig in de uitvoering en je voert het geplande onderhoud volgens werkplanning uit. Van alle uitgevoerde werkzaamheden maak je een rapportage in SAP PM en werk je, waar nodig, de technische documentatie bij. De rapportage helpt je ook bij het analyseren van storingen

Revisiemonteur

Wat we vragen

MBO Eerste Monteur Mechatronica niveau 3 of soortgelijk

· Vakbekwaam persoon Laagspanning (NEN3140 VP) of bereid om dit te behalen

· Minimaal 2 jaar ervaring in een productie omgeving;

· Ervaring met onderhoudsbeheerssystemen, SAP PM is een pré;

· Servicegerichte houding met eigenaarschap voor problemen en uitdagingen;

· Flexibel als het gaat om werken buiten kantoortijd in geval van storing of calamiteit;

· Goed in staat te werken binnen een collegiaal en hecht team;

· Goede beheersing van de Nederlandse taal;

Wat we bieden

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega's onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacaturetekst

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van geplande revisies en uitwisselingen van apparatuur en incidenteles storing werkzaamheden in onze fabriek in Veghel. Je vakgebied bestaat uit alle hierin voorkomende werktuigbouwkundige werkzaamheden. Je werkt zelfstandig in de uitvoering en je voert het geplande onderhoud volgens werkplanning uit. Van alle uitgevoerde werkzaamheden maak je een rapportage in SAP PM en werk je, waar nodig, de technische documentatie bij. De rapportage helpt je ook bij het analyseren van storingen.

Bij FrieslandCampina geloven we in een werkomgeving waar iedereen zich hun volledige en authentieke zelf kan voelen en in hun kracht wordt gezet om het beste uit zichzelf te halen. We omarmen elkaars verschillen en ontvangen graag je sollicitatie, ongeacht je geslacht, geloof, afkomst, seksuele voorkeur, leeftijd, beperking, of nationaliteit. Als wie wij zijn bij jou past, moedigen we je aan om te solliciteren, ook als je niet zeker weet of je aan alle eisen voldoet.

Team details:

De revisie groep is werkzaam in de Centrale werkplaats.

Deze groep bestaat uit een 6-tal specialisten en een werkvoorbereider die jouw alle ondersteuning bieden die je nodig hebt om van jouw een volwaardig revisie monteur te maken.

Solliciteer nu

Contact

Michael van Duivenbode

1  / 
JOB-ID: 53222 | Revisiemonteur, Netherlands
Basic information

Solliciteer op deze vacature

Laat je gegevens hier achter.

* Verplichte Velden

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Weet je zeker dat je wilt stoppen met solliciteren?

Sluit het sollicitatie proces door op de button te klikken of door deze vacature te delen.