OT Support Engineer

Voor onze productielocatie FrieslandCampina Veghel zijn wij op zoek naar een OT Support Engineer. Als OT Support Engineer ga je de onderhoudsafdeling helpen storingen, correctieve wijzigingen en verbetervoorstellen uit te voeren in de complexe automatiseringssystemen die we in Veghel hebben. Met als doel de productie te optimaliseren en stilstanden te voorkomen. Jouw plek is echt waar het gebeurt, dicht bij de systemen en het proces, samen met je collega's. Er is een grote diversiteit aan verschillende automatiseringssystemen. Daarnaast houden je OT-collega's je aangesloten op gebied van ontwikkelingen die we in de systemen doorvoeren.

OT Support Engineer

Wat we vragen

  • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Industriële automatisering of gelijkwaardig.
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een technische productieomgeving, bij voorkeur in de Food-, Pharma- of andere procesindustrie.
  • Ervaring met automatiseringssystemen als Siemens PCS-7 V8, V9, Wonderware(historian), Simatic IT, FactoryLink/TI.
  • Je bent resultaatgericht, proactief, innovatief, energiek en gedreven. Je bent sociaal en communicatief sterk met goede problem-solving kwaliteiten.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat we bieden

Unieke cultuur gezien FrieslandCampina Nederlandse roots heeft, maar inmiddels is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld.

We bieden een prettige work-life balance, marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden (werkweek van 38 uur, eindejaarsvergoeding van 4%, marktconform pensioen, vakantiegeld 8%, bonus).

Diverse trainingen en coaching programma’s om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen.

Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s.

Vacaturetekst

Als OT Support Engineer zul je:
• Software gerelateerde problemen oplossen in de productie omgeving;
• Software fouten oplossen, door correctieve wijzigingen te maken;
• Verbetervoorstellen uitvoeren om de productie te optimaliseren;
• Je wordt ondersteund door andere (ervaren) engineers die werkzaamheden voor je kunnen uitvoeren. De aansturing en urencontrole ligt bij jou;
• Trainen/begeleiden collega’s van de onderhoudsgroep;
• Standaarden bewaken.

Bij FrieslandCampina geloven we in een werkomgeving waar iedereen zich hun volledige en authentieke zelf kan voelen en in hun kracht wordt gezet om het beste uit zichzelf te halen. We omarmen elkaars verschillen en ontvangen graag je sollicitatie, ongeacht je geslacht, geloof, afkomst, seksuele voorkeur, leeftijd, beperking, of nationaliteit. Als wie wij zijn bij jou past, moedigen we je aan om te solliciteren, ook als je niet zeker weet of je aan alle eisen voldoet.

Bij FrieslandCampina in Veghel delen wij met zo’n 500 medewerkers de passie om het meeste uit melk te halen. Melk zit namelijk vol nutriënten en werkzame stoffen die gebruikt kunnen als ingrediënten voor bestaande producten. Door middel van een volledig geautomatiseerd proces halen wij vetten, suikers en eiwitten uit de rauwe melk en kaaswei die hier dagelijks binnenkomt. Deze voedzame en functionele ingrediënten worden vervolgens weer gebruikt in bijvoorbeeld sport- en babyvoeding, paracetamols, tompouces, milkshakes en mondhygiëne producten. Dit doen wij niet zonder succes, want inmiddels komt één op de zeven mensen wereldwijd dagelijks in aanraking met producten die ingrediënten uit onze fabriek in Veghel bevatten!  Productielocatie Veghel bestaat dit jaar 95 jaar en is de grootste productielocatie van FrieslandCampina. De producten uit de fabriek in Veghel bereiken wereldwijd momenteel 1 op de 7 mensen. Hiervoor zijn er zeer veel automatiseringsssystmen geinstalleerd. Daarom is er een OT-Team opgesteld om te zorgen dat dit nu en in de toekomst blijft werken. Het OT-Team Veghel bestaat momenteel uit een manager en 4 directe collega’s die zich vooral focussen op de projecten die lopen en de standaarden die bewaakt moeten worden, daarnaast worden er storingen opgelost, correcties en modificaties uitgevoerd. Je werkplek is bij je collega's van Technical Services, tussen de installaties, hierdoor ben je snel op de plek waar het te doen is.

Solliciteer nu
1  / 
JOB-ID: 51910 | OT Support Engineer, Netherlands
Basic information

Solliciteer op deze vacature

Laat je gegevens hier achter.

* Verplichte Velden

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Weet je zeker dat je wilt stoppen met solliciteren?

Sluit het sollicitatie proces door op de button te klikken of door deze vacature te delen.