Allround Monteur (5 ploegendienst)

 

Als Allround Monteur ben je werkzaam in een 5 ploegendienst en ben je een belangrijke schakel om de ons machinepark in topconditie te houden. Binnen onze fabriek maken we 24/7 gebruik van complexe installaties en apparatuur. De gebruikelijke storings-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden neem jij voor je rekening. In het kader van ‘meten is weten’ voer je analyses uit. We verwachten van jou een goede analyse van storingen zodat we onze installaties continu kunnen verbeteren. Dat is wat wij van een ervaren, nauwkeurige, allround monteur als jij verwachten. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in een schone werkomgeving waarbij alle soorten techniek voorkomen? Reageer dan op deze vacature!

Allround Monteur (5 ploegendienst)

Wat we vragen

Wat motiveert jou?
Je bent verantwoordelijk, besluitvaardig, resultaat- en actiegericht en samen met de andere Storingsdienstmonteurs stroop je de mouwen op. Voor jou staat veiligheid en kwaliteit voorop. Met jouw technische kennis help je de plants optimaal te presteren en worden storingen en stilstandstijden geminimaliseerd. Dat maakt dat jij aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis gaat.

 

Wat vragen wij van jou: 
•    Een afgeronde MBO- opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld Elektro, Werktuigbouwkunde of Mechatronica en/of enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;

•    Je hebt affiniteit met elektrotechniek en besturingstechniek;

•    Je houdt van de dynamiek van een complexe fabriek;
•    Je schakelt snel tussen werkzaamheden;
•    Je houdt optimaal overzicht over de verschillende projecten, weet de juiste prioriteiten te stellen en handelt hierna.  

Wat we bieden

•    Een functie in een 5-ploegendienst;
•    Een salaris van € 3277,28 tot € 4029,03 excl. ploegentoeslag (CAO7);
•    Ploegentoeslag van 28,7% (conform Zuivel CAO) bovenop je salaris;

•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
•    Volop uitdagingen waar jij je technische kennis kunt inzetten;
•    Een dynamisch bedrijf met leuke collega’s;

•    Goede ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden; We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

Vacaturetekst

Jouw belangrijkste aandachtsgebieden als monteur Storingsdienst, zijn het oplossen van storingen en het uitvoeren van bijbehorende storingsanalyses en daarnaast het uitvoeren van correctief onderhoud. Hieronder wordt onder andere verstaan:
•    Het lokaliseren en analyseren van de aangedragen storingen/afwijkingen aan productiemiddelen en de grondoorzaak hiervan, zo nodig inschakelen van expertise en ondersteuning (eigen team, binnen het bedrijf of externe partijen), in lijn met de interne richtlijnen, procedures en werkinstructies zodat de probleemstelling helder is;
•    Analyseren van de mogelijke impact van de aangedragen storing/afwijking, in overleg met de productieafdeling zodat de juiste prioritering aan de storing/afwijking wordt gegeven;

•    Uitvoeren van correctief storing gerelateerd onderhoud, begeleiden en ondersteunen van collega’s en externen die hierbij zijn betrokken, in lijn met procedures en werkmethodes, zodat benodigd onderhoud met minimale verstoring van het productieproces wordt uitgevoerd.

 

Met je analytische blik initieer je waar mogelijk verbeteringen en voer je deze door. Binnen onze fabrieken maken we 24/7 gebruik van complexe installaties (krachtstroominstallaties, stuurstroominstallaties) en apparatuur (meet-, regel- en pneumatische apparatuur). De gebruikelijke storingswerkzaamheden neem jij als Storingsmonteur voor je rekening. Daarnaast neem je deel aan (verbeter)projecten om zo de prestaties van onze fabriek te vergroten. Daarbij houd je rekening met machineveiligheid (Lock Out, Tag Out, Try Out), voedselveiligheid en draag je zorg voor de administratieve verwerking in ons onderhoudsbeheersysteem.

Bij FrieslandCampina geloven we in een werkomgeving waar iedereen zich hun volledige en authentieke zelf kan voelen en in hun kracht wordt gezet om het beste uit zichzelf te halen. We omarmen elkaars verschillen en ontvangen graag je sollicitatie, ongeacht je geslacht, geloof, afkomst, seksuele voorkeur, leeftijd, beperking, of nationaliteit. Als wie wij zijn bij jou past, moedigen we je aan om te solliciteren, ook als je niet zeker weet of je aan alle eisen voldoet.


FrieslandCampina Gerkesklooster is een specialiteitenfabriek waar diverse producten worden geproduceerd, zo produceren wij jaarlijks ongeveer 90 kiloton kaas per jaar. Daarnaast produceren wij room, wei en innovatieve producten zoals ons plantaardige label Valess. In Gerkesklooster werken wij op een veilige manier en streven wij kwaliteit na. Hierdoor zorgen wij ervoor dat wij nog heel lang waarde zullen creëren voor onze klanten én medewerkers.

Solliciteer nu
1  / 
JOB-ID: 53801 | Allround Monteur (5 ploegendienst), Netherlands
Basic information

Solliciteer op deze vacature

Laat je gegevens hier achter.

* Verplichte Velden

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Weet je zeker dat je wilt stoppen met solliciteren?

Sluit het sollicitatie proces door op de button te klikken of door deze vacature te delen.