Stagiair

Ontwikkel, leer en groei tijdens een stage bij FrieslandCampina
Interns
Paragrafen

Titel
Doe relevante werkervaring op als stagiair

Inhoud

Een stage bij FrieslandCampina is de perfecte manier om relevante werk ervaring op te doen en je CV een extra boost te geven ten opzichte van de rest. Het is een goede manier ervaring op te doen in een specifiek werkveld, FrieslandCampina haar cultuur te leren kennen en om jezelf uit te dagen.

Wij bieden je een omgeving waar je kunt leren, groeien en kunt uitblinken. Je kan je theoretische kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie toepassen tijdens je stage. FrieslandCampina biedt een breed spectrum van stages aan. Je kan je type stage kiezen aan de hand van je studie en interesse.

Het is tijd om je kennis toe te passen in de praktijk!

Supply Chain & Technology Stage Evenement Noord - Nederland

Ben jij op zoek naar een stage in Supply Chain of Technologie? Lijkt het je leuk om op een van onze productielocaties in Noord-Nederland stage te lopen of af te studeren? Twee keer per jaar organiseert FrieslandCampina het stage evenement Noord-Nederland, waar jij je nieuwe stage kunt vinden! 

FrieslandCampina map Netherlands

Next Intern Event - Marketing

Ben jij op zoek naar een marketing stage en wil jij werken met enkele van de grootste merken van Nederland? Dan is dit jouw kans! Twee keer per jaar organiseert FrieslandCampina The Next Intern Event. Tijdens dit evenement ontmoet je managers van verschillende marketing disciplines, zoals E-Commerce, Brand Management, International Management en Shopper Marketing. Je zal meer te weten komen over FrieslandCampina en maakt kennis met de huidige stagiaires. Tijdens dit evenement proberen wij zoveel mogelijk kandidaten te matchen aan een vacature die bij hen past. 

Next Intern Event

Ons sollicitatieproces

Contact

Heb je vragen over stages? Neem contact met ons op

Word stagiair bij FrieslandCampina