Operations & Manufacturing

Employees in Operating & Manufacturing
Paragrafen

Titel
Jouw rol in onze supply chain

Inhoud

We produceren 10 miljard kilo melk per jaar in tot een breed gamma aan producten. We sturen onze volledige supply chain: van gras tot glas. Van het melken van de koeien tot aan het produceren van onze producten en het distribueren naar onze klanten.

De groeiende wereldpopulatie van gezonde voeding voorzien is een grote uitdaging. Wij streven ernaar meer mensen te kunnen voorzien, met minder verspilling. Tegelijkertijd moeten we zorgen voor een winstgevende balans tussen de aanvoer van melk door onze melkveehouders en de vraag van onze consumenten. Iedere stap in onze supply chain is essentieel voor het succes van de gehele keten en van FrieslandCampina als bedrijf. Samen zorgen we voor veiligheid, kwaliteit en continue verbetering van onze processen. 

Binnen Operations & Manufacturing kun je bijvoorbeeld werken als operator, productiemanager, teamleider of als packaging specialist. Allen verantwoordelijk om onze fabrieken draaiende te houden.

Passie voor duurzame verpakkingen

“We moeten ervoor zorgen dat onze verpakkingen het milieu niet schaden en verspild worden. Verpakkingen zijn alleen echt duurzaam wanneer het beiden doet. We zijn op zoek naar nieuwe manieren om met minder verpakkingen te werken en om ze duurzamer te maken.” – Melissa Smeets, Packaging Development Manager

Melissa Smeets

Vind jouw discipline

Commercial & Business Development

Research & Development , Sales & Marketing
Commercial & Business Development

Operations, Technology & Safety

Engineering & Technology , Operations & Manufacturing, Performance Excellence , Quality, Safety, Health & Environment
Operations, Technology & Safety

Project & General Management

Project Management , General Management
Project & General Management

Supply Chain & Logistics

Supply Chain & Logistics
Supporting Services

Supporting Services

Communicatie, Finance , Human Resources, IT & Digital, Legal, Procurement
Supporting Services Belgium