FrieslandCampina's IT Traineeship

De inschrijvingen voor het IT Traineeship dat start in september 2024, zijn open vanaf eind februari 2024
Trainee - Unleash your Nature
Paragrafen

Titel
Klaar om je carrière een kickstart te geven?

Inhoud

Wil jij onderdeel zijn van het team dat als doel heeft om van FrieslandCampina de meest digitale en data gedreven zuivelonderneming ter wereld te maken? Als IT trainee draag jij je steentje bij door te werken aan onderwerpen zoals het verder brengen van de commerciële effectiviteit, het implementeren van nieuwe bedrijfsapplicaties en het ondersteunen van besluitvorming door middel van business intelligence en predictive analytics oplossingen.

Wij zijn op zoek naar Corporate Trainees die de ambitie hebben om de toekomstige leiders van onze internationale IT organisatie te worden en FrieslandCampina een stap verder kunnen brengen. Trainees die zichzelf graag willen ontwikkelen op professioneel én persoonlijk vlak.

Ben jij klaar op je carrière een kickstart te geven? Meld je nu aan

IT Traineeship

Tijdens je traineeship kun je aan dit doel werken door je technologische expertise en data vaardigheid toe te passen. In 2020 lanceerde de IT-organisatie een nieuwe strategie die ons organiseerde rond negen IT-platforms, zoals Commerce, Supply Chain, Data & Analytics of IT Operations, die end-to-end-verantwoordelijkheid hebben voor het leveren van IT-services aan het bedrijf. Als IT-trainee maak je deel uit van een van deze platforms en kun je verwachten onze nieuwe technologiestrategie vorm te geven en te implementeren, besluitvorming te vergemakkelijken door middel van data- en KI-oplossingen, IT-richtlijnen voor het bedrijf vast te stellen en digitale transformatie te ondersteunen door processen te automatiseren.

Trainees lopend over de brug

Ben jij onze nieuwe trainee?

  • WO Master diploma in Technologie/Computer Science, Information Management, Econometrie bij aanvang van het traineeship programma
  • Affiniteit met IT, data analytics of technologie
  • Beperkte werkervaring (bijvoorbeeld stage-ervaring)
  • Internationale focus en mobiliteit
  • Je bent een team player, analytisch, pragmatisch, sociaal en beschikkend over leiderschapsvaardigheden
  • Vloeiend in Engels

 

Bastian, IT Trainee

“Naast alle mogelijkheden die we als Trainees krijgen, is één van de leukste dingen van het traineeship het ontmoeten van zo veel geweldige mensen. Mijn mede trainees hebben er een unieke ervaring van gemaakt. Het is een groep zeer getalenteerde, warme en behulpzame mensen die het werk extra leuk maken.”

IT Trainee Bastian - Curious by Nature

Anne-Fleur, IT Trainee

“Wat ik erg leuk vind aan het traineeship bij FrieslandCampina is dat er veel flexibiliteit is om het traineeship naar jouw interesses in te richten. Je krijgt de vrijheid om zelf de tweede opdracht te kiezen. Dit betekent dat je in staat bent om te beslissen over je eigen carrière pad. Zo krijg je de mogelijkheid om te beslissen of je van afdeling wilt veranderen om meer te weten te komen over een ander deel van het bedrijf, of dat je in je team wilt blijven binnen een andere rol."

Trainee Anne-Fleur- Innovative by Nature

Titel
Voorbeelden van opdrachten

Inhoud

Client IT Manager
Als Client IT Manager ben je een interne accountmanager voor verschillende afdelingen en fabrieken van FrieslandCampina. 'Wat zijn de ICT-behoeften van de afdelingen?' en 'Wat is de beste manier om aan deze behoeften te voldoen?', dit zijn vragen die jij en je IT-team - specialisten oplossen. De Client IT Manager is de schakel tussen de interne klant en de IT-afdeling. In deze rol ben je zowel een ad-hoc probleemoplosser als een interne consultant die hun klanten helpt met het aanbieden van innovatieve IT-oplossingen. Als Client IT Manager zijn je resultaten goed zichtbaar en verbreed je snel je netwerk door het hele bedrijf.

Digital Business Analyst
Ben je benieuwd welke vooruitgang geboekt kan worden door onze fysieke wereld te combineren met de virtuele wereld? Aan dit vraagstuk werkt ons team binnen FrieslandCampina! We ondersteunen collega’s in alle business units met nieuwe digitale mogelijkheden. Je werk kan bestaan uit het analyseren van bestaande bedrijfsproblemen, onderdeel zijn van een customer journey mapping-team, het toepassen van gestructureerde probleemoplossing en het werken in een agile team dat design thinking toepast in alles wat we doen en adviseren.

Ben jij klaar om je carrière een vliegende start te geven?

Eva van Hoogstraten

Contact

De inschrijvingen voor het IT Traineeship dat start in september 2024, openen weer eind februari 2024.

Heb je vragen over het traineeship? Neem contact met mij op! 

Eva van Hoogstraten